Pievienojies: 06 Feb 2008 Ieraksti: 12 Atrašanās vieta: Jūrmala
Ierakstīts: 18:14, 08-Jun-2008, Sun Ieraksta virsraksts: 2.2 turbo
Sveiki, butu tads jautajums, ssobriid ir iespeeja izveidot audi coupe 85.g quattro, ir originalais motors 2.2, bet piedaavaa 20v 2.2 turbo no coupe un 2.2 turbo KG, peec manaam domam nnemot veera, ka jaaparvelk pravodka laika un darba zinaa vieglaak buutu nnemt to 2.2 turbo KG. Vai kads ar ko tamlidzigu ir saskaries? varbut kadi padomi? Jau ieprieks paldies _________________ A+B=M
Pievienojies: 06 Feb 2008 Ieraksti: 12 Atrašanās vieta: Jūrmala
Ierakstīts: 22:49, 08-Jun-2008, Sun Ieraksta virsraksts:
vieniga lieta, kas mani uztrauc visa procesa ir pravodka, kaa ir ar taas sarezzggitibu? cik apmeeram uzmetu aci, tad nemaz tik elementaari nelikaas, moss tev ir bijis kaads sakars?? _________________ A+B=M
Pievienojies: 12 Jul 2005 Ieraksti: 5010 Atrašanās vieta: quattro team, uk
Ierakstīts: 23:07, 08-Jun-2008, Sun Ieraksta virsraksts:
Chiro rakstīja:
vieniga lieta, kas mani uztrauc visa procesa ir pravodka, kaa ir ar taas sarezzggitibu? cik apmeeram uzmetu aci, tad nemaz tik elementaari nelikaas, moss tev ir bijis kaads sakars??
Nē, man personīgi nav bijis sakars, apsverot to visu, iegādajos S4, katrā gadījumā, labi uzbūvēt typ85 iznāks dārgāk nekā iegādāties gatavu S2. Ar 10VT lielākā problēma ir ar inžektora izvietojumu, vai nu jāsameklē no ur, vai jagriež spārns, katrā gadījumā, liec uzreiz 20VT (atkrīt šprices problēma), jo to vismaz var daudz maz pacelt, no 10VT jēgas nekādas
Vadi būs jāmaina visi, gan uz 10, gan 20VT. _________________
Pievienojies: 01 Nov 2007 Ieraksti: 902 Atrašanās vieta: salaspils
Ierakstīts: 23:38, 08-Jun-2008, Sun Ieraksta virsraksts:
Там наврядли проводка сложней чем у А4. Главное начать, а там уже придёться доделывать В проводке, особых сложностей нет, главное запитать комп. _________________ typ85 1.8T AEB 240zs 340nm. Была. Теперь Ауди 100 Авант 2.2Т http://oxpavto.com
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā You can attach files in this forum You can download files in this forum
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs