Ierakstīts: 19:52, 20-Jun-2011, Mon Ieraksta virsraksts: Audi A4 2,5TDI Quattro 2000 gads
Sveiki. Nessen man sanāca neliela ķibele ar koku un esmu pazaudējis veco radiatora dačiku, kas skrūvējas pašā radiatorā. Kā es varu tagad zināt kads man tur ir bijis? Jo jaunajam protams viņš līdzi nenāca. Itkā ir štekeris ar četriem caurumiem priekš tā dačika, bet cik veikalos un šrotos uzzināju tad tāds dačiks kam būtu vajadzīgs tāds štekers nav. Ir tikai ar trijiem caurumiem. Esmu bišk apjucis. Man ir pārejas modelis.
Ceru uz atbildi!
так а сколько проводов к фишке подходит? бывает что 4 гнезда а проводов всего 3... одна пустая дырка _________________ MB ML 270 '02г.
A6 Avant 2,5tdi quattro 97г. S-Line продалась
MB E280 4matik, UAZ 3303.
пыщ пыщ ололо, я водитель НЛО
Man tam štekerim ir 4 vadi pielodēti. Es arī tādu domu pieļāvu, ka īstenībā ir tikai trīs kontakti. Visur pa to vadu iet 4. Un vispār kā lai zinu kādu temperatūras dačiku man vajag radiatoram? Jo man liekas, ka viņi ir ar dažādām temperatūrām jeb es arī kļūdos?
Paldies par atbildi.
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā You can attach files in this forum You can download files in this forum
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs