AudiClub [Latvia]

START.LV
Top.LV
PULS.LV Professional statistical system

AudiClub [Latvia]
Meklēt    Reģistrēties   Ieiet 

Audi A6 2.8 V6 quattro problema
Lapa 1 no 1

Ierakstīt jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu    AudiClub [Latvia] Forumu Saturs -> Dzinējs. Benzīns
Skatīt iepriekšējo tēmu :: Skatīt nākošo tēmu  
Autors Ziņojums
Pedro

Pievienojies: 21 Mar 2007
Ieraksti: 8
Atrašanās vieta: Jelgava

IerakstsIerakstīts: 21:56, 27-Apr-2007, Fri    Ieraksta virsraksts: Audi A6 2.8 V6 quattro problema Atbildēt citējot

iegadaajos auto, samainiiju visas siksnas, elljas, visus filtrus(ari degvielas) bet auto raustaas.... Sad nu uz maziem aborotiem kameer staav uz vietas viss okay, bet braucot mierigi dodot gaazi, vislaik riistaas un raustaas, kaa pacelj aborotus un brauc agresiivaak, dziljaak iespiezjot pedaali, viss okay tipa, kalnaa nevelk, raustaas, riistaas, bet nost neslaapst ne uz vietas, ne braucot

diagnostikaa atklajaas ka hola deveejs vainiigs tjipa, nopirku, nomainiiju, nekas nemainiijaas, viss tas pac, raustaas un riistaas.... Sad skaljsh bija degvielas suknis.... notesteeju, izradaas, ka ikpalaikam kjileejot nost, samainiiju, vienalga skalji stradaaa, samainiiju veelvienu, vienalga skalji styraadaa, ristaas un raustaas, iztiiriiju to sietinju, kas zem suuknja, nekas nemainaas.... vot tagad es nevaru saprast ko dariit un kur vainu mekleet, varbuut te kaads gudrs ir, kam ari ta gadiijies?...?...?...?...... nav kadas trubas ciet bakaa vai degvielas sisteemaa? jo suknis stradaa taa gurdeni, tipa takaa vinjam kaukas trauceetu stradaat.... nesaprotu.. Sad

S

Pievienojies: 20 Dec 2004
Ieraksti: 1934
Atrašanās vieta: quattro team

IerakstsIerakstīts: 22:09, 27-Apr-2007, Fri    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Kak na schjot svechnih provodov, kommutatora?

IerakstsIerakstīts: 22:18, 27-Apr-2007, Fri    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

S rakstīja:
Kak na schjot svechnih provodov, kommutatora?

a kak mnje znatj s chevo nachatj, jeslji v diagnostike njechevo njegavaritsa ob etih veshei?

Jabba

Pievienojies: 10 Dec 2004
Ieraksti: 986
Atrašanās vieta: Rīga

IerakstsIerakstīts: 22:25, 27-Apr-2007, Fri    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

kur taisīji diagnostiku?
Skatīt lietotāja profilu Sūtīt privāto ziņojumu Apmeklēt autora mājas lapu  
Pedro

IerakstsIerakstīts: 22:50, 27-Apr-2007, Fri    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Jabba rakstīja:
kur taisīji diagnostiku?

eeem, saaksim ar to, ka pats esmu no jelgavas, darbs ir jelgavaa un uz riigu aizdoties man ir diezgan problemaatiski sakaraa ar darbu... diagnostiku taisiiju jelgavaa- autofans!!

ko iesaki!?
cik riigaa maksaa diagnostika?
kuraa vietaa?

Android

Ieraksti: 1035

IerakstsIerakstīts: 02:00, 28-Apr-2007, Sat    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Pedro rakstīja:
Jabba rakstīja:
kur taisīji diagnostiku?

eeem, saaksim ar to, ka pats esmu no jelgavas, darbs ir jelgavaa un uz riigu aizdoties man ir diezgan problemaatiski sakaraa ar darbu... diagnostiku taisiiju jelgavaa- autofans!!

ko iesaki!?
kuraa vietaa?

Ja meistars bija Dainis, es var teikt, ka vīns diagnostiku veic labāk un rūpīgāk nekā daži Rīgas meistari. Shame on you
Atpakaļ uz sākumu
Skatīt lietotāja profilu Sūtīt privāto ziņojumu  
Pedro

IerakstsIerakstīts: 06:47, 28-Apr-2007, Sat    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Android rakstīja:
Pedro rakstīja:
Jabba rakstīja:
kur taisīji diagnostiku?

ko iesaki!?
kuraa vietaa?

Ja meistars bija Dainis, es var teikt, ka vīns diagnostiku veic labāk un rūpīgāk nekā daži Rīgas meistari. Shame on you

Artuurs kkaads ...
eniivej, meistars taads vai meistars shitaads, kaads no jums var ieteikt man KO MAN DARIIT?...

Jabba

IerakstsIerakstīts: 13:55, 28-Apr-2007, Sat    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Ja esi bijis uz vairākām diagnostikām, bet nepalīdz, es bruktu uz Auto Rīga.
vairis

Pievienojies: 12 Jul 2005
Ieraksti: 5010
Atrašanās vieta: quattro team, uk

IerakstsIerakstīts: 12:21, 29-Apr-2007, Sun    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Degvielas suuknja razhiibu paarbaudi, ja ir normaali, tad paarbaudi (iztiiri) sprauslas, veel vareetu buut pusdziivs gaisa masas meeriitaajs.
Kaadas sveces ieliktas? Varbuut arii kaada spole gljuko....

IerakstsIerakstīts: 13:46, 25-May-2007, Fri    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

man taa pati probleema. arii raustaas kad pie kadiem 1.5krpm straujaak saak riikoties ar pedaali.
Diagnositkaa neuzradaa nevienu kljudu, gaisa meeriitaajs esot ok, spiediens no suuknja arii ok (itkaa esot jaabuut visamaz 6 atmosferaam, tachu man ir vairaak). Sveces jaunas, visi filtri mainiiti regulaari.

Ak jaa - uzsilstot probleema paliek izteiktaaka. Citreiz auksts neraustaas vispaar.

Nezinu, laikam buus jaabrauc uz autoriga
Atpakaļ uz sākumu

vairis

Pievienojies: 12 Jul 2005
Ieraksti: 5010
Atrašanās vieta: quattro team, uk

IerakstsIerakstīts: 14:04, 25-May-2007, Fri    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

asdf rakstīja:
man taa pati probleema. arii raustaas kad pie kadiem 1.5krpm straujaak saak riikoties ar pedaali.
Diagnositkaa neuzradaa nevienu kljudu, gaisa meeriitaajs esot ok, spiediens no suuknja arii ok (itkaa esot jaabuut visamaz 6 atmosferaam, tachu man ir vairaak). Sveces jaunas, visi filtri mainiiti regulaari.

Ak jaa - uzsilstot probleema paliek izteiktaaka. Citreiz auksts neraustaas vispaar.

Nezinu, laikam buus jaabrauc uz autoriga

Suuknja razhiibu nemeera no suuknja, jaunas sveces - arii es pirku peec kataloga jaunas, naacaas vien peec tam pirkt Auto Riigaa, ja ir iespeeja, tad dabuu no cita autinja komutaatorus un saliidzini.

IerakstsIerakstīts: 14:34, 25-May-2007, Fri    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Paskaties vai gofrā no gaisa kastes līdz špricei nav caurums. Ja pie maziem apgriezieniem raustas, bet pie lieliem ne, varbūt kaut kur gaisu rauj iekšā.
asdf

IerakstsIerakstīts: 15:24, 25-May-2007, Fri    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Shovakar paskatiishos to gofru, vai nav kaads caurums...

Komutaators - ja pareizi sapratu, tad taa ir taa spole kas ir tieshi pie sveces?

Starpcitu, man tika meeriitas pretestiibas vados (ieskaitot to spoli vai komutaatoru) un diviem cilindriem pretestiibas bija jutami lielaakas (1,5 - 2 reizes)? Tas varētu būt pie vainas?
Atpakaļ uz sākumu

Cat

Pievienojies: 23 Nov 2004
Ieraksti: 390
Atrašanās vieta: Rīga, Jēkabpils

IerakstsIerakstīts: 15:31, 25-May-2007, Fri    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

komutaturs ir plakans parasti melns štruns ar apmeram 5-ciem vadiem pie kura pieslēgta spole
Rādīt ierakstus intervālā:   
Ierakstīt jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu    AudiClub [Latvia] Forumu Saturs -> Dzinējs. Benzīns All times are GMT + 3 Hours
Lapa 1 no 1

Pāriet uz:  
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā
Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā
Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā
Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā
Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā
You can attach files in this forum
You can download files in this forum

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs