Pievienojies: 07 Mar 2006 Ieraksti: 16 Atrašanās vieta: Krāslava
Ierakstīts: 09:09, 12-Oct-2006, Thu Ieraksta virsraksts: Par plaisu uz priekšējā stikla!!!
Sveiciens visiem! interese sekojošais - ja ir plaisa uz priekšējā stikla par vidu pa visu stikla platumu (no augšas līdz apakšai) un izejot TA, kāds pastāv risks, ka TA neizdosies iziet!!! esmu dzirdējis, ka pastāv kaut kādas robežas % un ja tas netrauce skatam, tad plaisa ir pieļaujama. varbūt kāds bija saskaries ar līdzīgu problēmu _________________ B3, 89.g., 1.8-mono
nu neez , es kad gaaju TA pirms kadiem 2 meneshiem .... mani nelaida cauri ar sliipu plaisu blakusseedeetaaja pusee uz prieksheejaa stikla , un taa plasia nebiaj diez ko liela ... tas laikam arii ir atkariigs kas pa cilveekiem tur straadaa , ne visi piep****aas pa siikumiem
627.2. Transportlīdzekļu vējstikliem vadītāja pusē, laukumā , kuru var notīrīt stikla tīrītājs un kuru ierobežo vējstikla vertikālā viduslīnija (statne, ja tas ir dalīts) un priekšējā pārsega redzamā daļa, nedrīkst būt redzamību traucējoši bojājumi. Pārējā vējstikla daļā, kā arī sānu un pakaļējiem stikliem pieļaujami nelieli bojājumi (punkti, ieskrāpējumi, iesitumi) un plaisas, kas būtiski neietekmē redzamību un stikla izturību.
II. Prasību izpildes novērtēšanas kritēriji rakstīja:
627.2.
Nelieli redzamību vai stikla izturību neietekmējoši bojājumi: Novērtējums=1.
Redzamību traucējoši vējstikla bojājumi noteiktajā laukumā; jebkura stikla izturību ietekmējoši bojājumi: Novērtējums=2.
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā You can attach files in this forum You can download files in this forum
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs