Andrecs93
Pievienojies: 01 Oct 2012 Ieraksti: 2 Atrašanās vieta: Engures nov
|
Ierakstīts: 00:50, 09-Mar-2014, Sun Ieraksta virsraksts: Caw visiem audi milotajiem! |
|
|
Kads var ieteikt ko darit? !!
ir ta ka man ir audi a4 1996 1.6 benzins un auto tiri labi manpatik
iegadajos par labu summu sev
ir ta ka man virsbuvei ir problema (tiesi durvim) visam durvim apaksejais moldings ir nonemts nost, iepriekshejais ipasnieks laikam nonemis -
Parejais shim audi ir super rusa nemaz nekur nav mazliet sur tur kadi skrapejumi maini,bet vizualais iznemot shos durvju moldingu vietas ir super...
masina ellu need un kalpo godam ....
iet ari labi ....
biju iebraucis dzinej pajautat cik maksa tie moldingi .... viens moldings =40euro ... vienkarshi blee... prieksh moldinga ma liekas neadekvata summa .... lai nu ka 4x40 =160 + veel tie plasmasa plurkishi un veel tas vietas kur bija moldingi ... del tam cauruma vietam ir mazliet aprusejusas.... + jasakopj tur vienkarshi izmaksatu ap 200 - 300 $$$$ Euro 2variants nomainit visas durvis hmmm - vienas durvis var iekert ap 25 euro apmeram ..... butu 100 ja krasu piemekleju tadu pashu .... uz pusi vismaz letak .... bet ari jamaina durvis utt...
3variants ir nopucet lidz blekim un aiztaisit visus caurumus ciet un piekrasot un super .... tik ja kads man varetu izstastit kadas kimijas man vajag ....
VARAT KADS IETEIKT KO DARIIT??? LUDZU!!!
MAN SHIS AUDI LOTI MILS NEGRIBAS ATDOT KADAM
un servisam es isti nedodu taisit neko... pats ar savam rokam daru un brala palidzibu ... ari paonsultejos ar draugiem un taa...
ritosho es pats visu mainu un taisu uz uraa,bet par vizualo virsbuvei ... hmmm teikshu godigi no 10 skalas es sev dotu 4 .. gaidishu kadu ieteikumu .... paldies jau ieprieksh [/b] |
|