Ierakstīts: 14:34, 12-Nov-2010, Fri Ieraksta virsraksts: Dodiet ceļu briedim!
Nesen braucot pa šosseju Sigulda-Rīga, no rīta tumšaja dienas laikā, netālu no Vangažiem, braucot ar atrumu 100km/st. tikai pirms 20 metriem pamanīju lielo briedi, kas staveja ceļmala kreisaja puse, ieraugot mani, viņš paspera soļus, lai parietu pāri ceļam. Es, ātri nospiedu bremzes, izdevas nomest ldz 70km/st. un aši pagriezu sturi pa labi, lai apbrauktu viņu. Paveicas ka tajā brīdi viņš apstajas ceļa vidu, un man izdevas noverst sadursmi. Tas viss notika tik zibenīgi. Vnk. paveicas. Es tik iedomajos ar to tas viss varetu beigties _________________ Audi A4 2.0 ALT 2001.20V
Pievienojies: 10 Aug 2008 Ieraksti: 1180 Atrašanās vieta: Riga
Ierakstīts: 21:02, 12-Nov-2010, Fri Ieraksta virsraksts: Re: Dodiet ceļu briedim!
Slaviks rakstīja:
Nesen braucot pa šosseju Sigulda-Rīga, no rīta tumšaja dienas laikā, netālu no Vangažiem, braucot ar atrumu 100km/st. tikai pirms 20 metriem pamanīju lielo briedi, kas staveja ceļmala kreisaja puse, ieraugot mani, viņš paspera soļus, lai parietu pāri ceļam. Es, ātri nospiedu bremzes, izdevas nomest ldz 70km/st. un aši pagriezu sturi pa labi, lai apbrauktu viņu. Paveicas ka tajā brīdi viņš [b]apstajas ceļa vidu, un man izdevas noverst sadursmi[/b]. Tas viss notika tik zibenīgi. Vnk. paveicas. Es tik iedomajos ar to tas viss varetu beigties
A stulbās stirnas tādā pašā situācijā lec atpakaļ ( uz 160 km/h pārbaudīts ) _________________ S2 avant + MTM ECU + pāris skrūvītes no RS2
Ierakstīts: 03:05, 14-Nov-2010, Sun Ieraksta virsraksts:
nesen braucu ar busu...kados 4 no rita pa jelgavas shoseju,3 nelabaas stirnas mochija pari celjam..labi ka buss bija mersedess,lidz ar to ka pacelts ..stirnas gaja zem busa..bez jebkadiem virsbuves bojajumiem
p.s. stirnas vismaz butu atstarotajus uzlimejushi
Pievienojies: 25 Jan 2009 Ieraksti: 2513 Atrašanās vieta: jegava, riga
Ierakstīts: 10:14, 14-Nov-2010, Sun Ieraksta virsraksts:
есть специальные отпугивающие свистки, они издают звук который человек на слышит, а звей отпугивает. у меня у знакомого на бусе стяли, говорит реально помогает. думаю тем кто частенько ездит загородом и поночам стоит задуматься _________________ MB ML 270 '02г.
A6 Avant 2,5tdi quattro 97г. S-Line продалась
MB E280 4matik, UAZ 3303.
пыщ пыщ ололо, я водитель НЛО
Ierakstīts: 12:00, 14-Nov-2010, Sun Ieraksta virsraksts:
mol rakstīja:
есть специальные отпугивающие свистки, они издают звук который человек на слышит, а звей отпугивает. у меня у знакомого на бусе стяли, говорит реально помогает. думаю тем кто частенько ездит загородом и поночам стоит задуматься
спасибо за идею, надо поискать. Это того стоит _________________ Audi A4 2.0 ALT 2001.20V
Pievienojies: 25 Jan 2009 Ieraksti: 2513 Atrašanās vieta: jegava, riga
Ierakstīts: 16:33, 14-Nov-2010, Sun Ieraksta virsraksts:
на заправках бывают, надо ток поспрашиват.... конечно стоит, пару лат или полмашины в лудшем случае. у жены коллеги сбили лося... лось ушол, а машина вкашу, сами в реанимацыйах.... _________________ MB ML 270 '02г.
A6 Avant 2,5tdi quattro 97г. S-Line продалась
MB E280 4matik, UAZ 3303.
пыщ пыщ ололо, я водитель НЛО
Pievienojies: 25 Nov 2009 Ieraksti: 711 Atrašanās vieta: с Резекне до Лиепаи - с Востока до Запада
Ierakstīts: 20:07, 14-Nov-2010, Sun Ieraksta virsraksts:
mol rakstīja:
есть специальные отпугивающие свистки, они издают звук который человек на слышит, а звей отпугивает. у меня у знакомого на бусе стяли, говорит реально помогает. думаю тем кто частенько ездит загородом и поночам стоит задуматься
после трёх зверушек тоже поставил свистульки... тока на счёт пользы как то сомневаюсь, т.к. было такое, что и со всеми свистульками зверюги стоят на обочине не шелохнуться... и ещё дружбан бусом лося снёс (тоже имелись свистульки). Так что о пользе сего девайса можно задуматься... _________________ Если Фортуна повернулась задом – это судьба.
A6 2.5 TDI AEL 140hp+хз
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs