Pievienojies: 10 Aug 2008 Ieraksti: 1180 Atrašanās vieta: Riga
Ierakstīts: 22:01, 27-May-2010, Thu Ieraksta virsraksts: Dzesēšanas radiators, atjaunot vai jaunu ?
Tātad manam S2 pēdējā laikā pa bikim antifrīzs mēdza pazust, šodien manas aizdomas tika apstiprinātas zvana veidā no servisa- radiatoram apakša ir sarkanīga, tb ir antifreeza noplūdes pēdas. Manam auto paredzētais radiators ir ar kodu: 893121251S un maksā tāds ~ ls 115.- Hella/ Behr, Ls 185.- VAG original. Summa liek aizdomāties
Gribētos dzirdēt atsauksmes vai vispār ir vērts remontēt/ atjaunot radiatoru? Ja ir jēga tad kuros kantoros un +/- kādās naudās tas sanāk? _________________ S2 avant + MTM ECU + pāris skrūvītes no RS2
a kas, nissens vai vel kadi kjiinas nerazho? tas remonts biezhi vien ir iespejams, bet dikti sachakaree to radiatoru
Uz doto momentu es gribu dzirdēt viedokļus/pieredzi par remontēšanu -atjaunošanu+ es vēl neesmu dzīvē redzējis cik tam radiatoram viss ir nolaists. Jaunu nopirkt vienmēr paspēšu, nav tik traki ka nevar braukt vispār- to radiatoru Ro ar GuneRS'u citas daļas mainot paskatījās.
Meklējot info par radiatoriem atradu šādu rakstu , protams ka tas ir reklāmas raksts bet savs racionālais grauds tur varētu būt ?!
Es negribu pagaidu risinājumu, meklēju racionālu ilglaicīgu risinājumu... _________________ S2 avant + MTM ECU + pāris skrūvītes no RS2
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā You can attach files in this forum You can download files in this forum
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs