Мне на 100/С4 2,5ТДи пророчили аккумулятор за 60- 70лс. Зашёл в авто магазин, по каталогу подобрали якобы немецкий аккумулятор типа Schnazer, 2 года гарантия- итого 38 лс. Уже 2 года- без притензий. Сдохнет куплю такой же, _________________ AUDI 100/C4 Avant, 2.5TDi, 1993.- saled
Да и Лимфёрдер запчасти тоже говорят не очень... Да и мерсы в Китае слышал делают...
По сабжу...есть такое шоу с Малаховым, кажется: "Пусть говорят"... У меня стоит Бош Сильвер...и всё ОК, как вариант приемлемы Дета и Варта и не в коем случае не надо брать во всяких Максимах Булл павер и т.д.
Ja kādu preci tirgo Maxim'ā tas vēl nebūt nenoziimē ka tā ir sliktas kvalitātes prece. Tie paši Banner Batteries Bull Power akumulatori savu laiku atpakaļ uzrādiija stipri labākus rezultātus pēc neatkariigajiem testiem saliidzinoši ar daudz biežāk šeit pieminētajiem ražotāju akumulatoriem. Viņi tiek ražoti Austrijā. Man savulaik mašiinā bija uzstādiits tāds aķis- nobraucu ar to aķi ~3 ziemas ( nezinu cik iepriekšējais saimnieks bija nobraucis) pat -30 grādu salā pēc 4- 5 dienu stāvēšanas mieriigi mašiina pieleca un tad sasitu mašiinu kopā ar aķi ... ja būtu jāpērk akumulators pirktu Uni Bull jo viņam ir otrs pāris ar strāvas pieslēgtapām - tas ir ērti ja autiņā slēdz klāt papildus mūziku.
Visiem aķiem driizākais ir problēma ar uzlādi ja mašiina tiek ekspluatēta iisiem pārbraucieniem un ja aķis ir ilgi stāvējis noliktavu plauktos- bet tad jau uz želejniekiem jāskatās. _________________ Autosporta un tūninga lietas www.sandtler.de , www.powerflex.co.ukwww.ompracing.it - cenas kā katalogos jau Rigā, un daudz kas cits par patikamām cenām.
Максима есть Максима, и не надо меня в этом разубеждать...Про Бычью мощность я тоже не просто так написал...был опыт, когда купили такой акум и на 5 день сдали на свинец за 50 копеек, купили Бош и радовались жизни. Может это и просто неудача, но 2 раз так рисковать не буду. _________________ coupe quattro '93
80 turbo quattro '83
Максима есть Максима, и не надо меня в этом разубеждать...Про Бычью мощность я тоже не просто так написал...был опыт, когда купили такой акум и на 5 день сдали на свинец за 50 копеек, купили Бош и радовались жизни. Может это и просто неудача, но 2 раз так рисковать не буду.
Man arii bija slikta pieredze ar Bosch Silver kuru pirku iekš Statoil... viņš tur bija ilgi stāvējis un tāpēc bija ārā metams- un ko tagad visus Bosch saukt par kakām? Tāpēc ir garantija kura ir paredzēta šādiem gadiijumiem jo neesu vēl dzirdējis par 100% bezbrāķa ražošanām.
Banner Bateries es pirku pie oficiālā izplatiitāja no noliktavas uz kuru tie tika nesen atvesti.
Maximā tirgo arii viskiju Jonnie Walker Blue Label... un tas arii ir slikts? _________________ Autosporta un tūninga lietas www.sandtler.de , www.powerflex.co.ukwww.ompracing.it - cenas kā katalogos jau Rigā, un daudz kas cits par patikamām cenām.
Купил Бош Силвер Плюс 9 лет назад,Раза 4 сажал полностью что даже лампочки незагорались, зарядил и дальше поехал.Сейчас аккумулятор с машиной в хороших руках и помоему еще работает. _________________ Audi 100/90/A6/A4 1.9Tdi AFN
угу...и Туламор в Максиме тоже всегда настоящий? Или это он от того, что давно стоит мочёй попахивает?...не вяжи оф. диллера и Максиму - разные вещи. А как раз по поводу того, что акум долго стоит - дык в таких случаях его зарядить надо...да и вообще, сколько слышал - аклиматор надо новый перед установкой зарядить, даже если полный. _________________ coupe quattro '93
80 turbo quattro '83
угу...и Туламор в Максиме тоже всегда настоящий? Или это он от того, что давно стоит мочёй попахивает?...не вяжи оф. диллера и Максиму - разные вещи. А как раз по поводу того, что акум долго стоит - дык в таких случаях его зарядить надо...да и вообще, сколько слышал - аклиматор надо новый перед установкой зарядить, даже если полный.
Nu tur jau tā lieta ka pie oficiālā diilera prece būs ar garantiju ka tā ir oriģināla... a TU nopirki Maksimā kādu preci un tagad saki ka tā prece ir kaka, nevis vieta kur TU to pirki.
Nevaru iedomāties kā tirdznieciibas iestādēs varētu akumulatoru uzlādes monitoringa speciālistus algot kas arii akumulatorus uzlādētu.
Ko TEV teica kad to akumulatoru aiznesi uz garantiju? Man kad es aiznesu Bosch akumulatoru uz garantiju teica ka ir pārāk ilgi stāvējis tajā Statoil'ā un ka neņem vairāk pretii normāli strāvu.
Un atkal Banner priekšā Bosch:
http://www.adac.de/Tests/Zubehoertests/autobatterie_2007/Tabelle_2007.asp?ComponentID=198940&SourcePageID=198963
Es nesaku ka Banner ir paši labākie, es tikai gribēju aizrādiit ka 100% bezbrāķa tehnoloģiju vēl neviens nav izdomājisun tādiem gadiijumiem arii ir domāta garantija. _________________ Autosporta un tūninga lietas www.sandtler.de , www.powerflex.co.ukwww.ompracing.it - cenas kā katalogos jau Rigā, un daudz kas cits par patikamām cenām.
У меня стоит Шнайдер на 74. Через месяц будет год и без проблем. _________________ Audi A4 B5 1.9 TDI - продан
VW Golf Variant 2001 1.9 TDI - продан
VW Touran 2009 1.9 TDI
VW Caddy 2006 2.0 SDI
Nu tur jau tā lieta ka pie oficiālā diilera prece būs ar garantiju ka tā ir oriģināla... a TU nopirki Maksimā kādu preci un tagad saki ka tā prece ir kaka, nevis vieta kur TU to pirki.
.
A Tu var pateikt ko sakarigu pār to ļargu eļļas kannas Maxima, cenas tadas pievilcīgas
Томас у нас реально людям западло в Максиме шмотки покупать, надо в бутик идти там товарится, иначе ты лемонадник и лох. а Литовцам не западло кстати, приходят мерят берут. Наверно более раскрепощенные чем мы.
A Tu var pateikt ko sakarigu pār to ļargu eļļas kannas Maxima, cenas tadas pievilcīgas
Par eļļām runājot es eļļas pērku tikai no oficiālajiem diileriem/ pārbaudiitiem tirgotājiem- tur man ir garšiigākas cenas vai no Vācijas... uz eļļām neiesaku ekonomēt. Un vispār auto lietas es pērku no specializētajiem auto detaļu veikaliem ( piemēram: BAP, Ape Motors, Lukaauto) vai pa tiešo no ražotājiem . Atsevišķos gadiijumos ir nācies izmantot 24h darba laiku Gross Auto. _________________ Autosporta un tūninga lietas www.sandtler.de , www.powerflex.co.ukwww.ompracing.it - cenas kā katalogos jau Rigā, un daudz kas cits par patikamām cenām.
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā You can attach files in this forum You can download files in this forum
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs