Skatīt iepriekšējo tēmu :: Skatīt nākošo tēmu |
Autors |
Ziņojums |
Cat

Pievienojies: 23 Nov 2004 Ieraksti: 390 Atrašanās vieta: Rīga, Jēkabpils
|
Ierakstīts: 22:29, 09-Jan-2008, Wed Ieraksta virsraksts: Re: par turbinam |
|
|
spils rakstīja: | Cat rakstīja: | alex_ abt rakstīja: | kurs var palidzet ieliku 90 10v turbo un nevaru dabut 08bar.maksimums ko rada 04bar |
Ja kompis nav čipots un oriģinālais wastegate, tad viss ir kārtībā. | Разве в 10VT есть чип ? |
Protams ir! Ja nekas nav pārtaisīts. _________________ audi.cats.lv |
|
Atpakaļ uz sākumu |
|
 |
alex_ abt

Pievienojies: 10 Dec 2007 Ieraksti: 12 Atrašanās vieta: riga
|
Ierakstīts: 22:48, 09-Jan-2008, Wed Ieraksta virsraksts: par turbinam |
|
|
da ne viss is orginals. 10v turbo sank kamer turbina nestrada sistema vakums kad strada tad spiediens man pat vakuma trubinu knapi kautko pus.biju pielicis kranciku dabuju 05bar |
|
Atpakaļ uz sākumu |
|
 |
vairis

Pievienojies: 12 Jul 2005 Ieraksti: 5010 Atrašanās vieta: quattro team, uk
|
Ierakstīts: 22:53, 09-Jan-2008, Wed Ieraksta virsraksts: Re: par turbinam |
|
|
alex_ abt rakstīja: | da ne viss is orginals. 10v turbo sank kamer turbina nestrada sistema vakums kad strada tad spiediens man pat vakuma trubinu knapi kautko pus.biju pielicis kranciku dabuju 05bar |
Turbīna strādā visu laiku, tā ir mehāniska. To ko rāda paneļa displejā, no tā rādījuma ņem nost 1 bar, un tad būs daudz maz pareizi, es sev uzliku mehānisko datčiku, rādījumi atšķirās. _________________
 |
|
Atpakaļ uz sākumu |
|
 |
alex_ abt

|
Ierakstīts: 23:06, 09-Jan-2008, Wed Ieraksta virsraksts: par turbinam |
|
|
man jau nerada uz panela man ir atsevisks daciks.sanak ka turbina pumpe gaisu pa vakuma trunam jaspies gaisu ara bet man knapi kaut ko spiez |
|
Atpakaļ uz sākumu |
|
 |
vairis

|
Ierakstīts: 23:12, 09-Jan-2008, Wed Ieraksta virsraksts: |
|
|
Tev tas auto normali iet, vai tu tagad satraucies par to, ka datciks nepreizi rāda? _________________
 |
|
Atpakaļ uz sākumu |
|
 |
alex_ abt

|
Ierakstīts: 23:17, 09-Jan-2008, Wed Ieraksta virsraksts: par turbnam |
|
|
iet jau normali nevar sudzeties.tikai nevaru saprast kapec nepus gaisu pa vakuma trubam |
|
Atpakaļ uz sākumu |
|
 |
vairis

|
Ierakstīts: 23:22, 09-Jan-2008, Wed Ieraksta virsraksts: Re: par turbnam |
|
|
alex_ abt rakstīja: | iet jau normali nevar sudzeties.tikai nevaru saprast kapec nepus gaisu pa vakuma trubam |
tad skaties, kas ir ar trubu, kur pievienoji? starp galvu un ieplūdes kolektoru? _________________
 |
|
Atpakaļ uz sākumu |
|
 |
spils

Pievienojies: 01 Nov 2007 Ieraksti: 902 Atrašanās vieta: salaspils
|
Ierakstīts: 10:14, 10-Jan-2008, Thu Ieraksta virsraksts: |
|
|
А вы в своей ТУРБОБАЛТИИ станок болонсировочный подключили или так и пылиться в углу  _________________ typ85 1.8T AEB 240zs 340nm. Была. Теперь Ауди 100 Авант 2.2Т http://oxpavto.com |
|
Atpakaļ uz sākumu |
|
 |
alex_ abt

|
Ierakstīts: 11:18, 10-Jan-2008, Thu Ieraksta virsraksts: par turbinam |
|
|
ta kas iet galva starp sprauslam un aiziet uz iepludnieku |
|
Atpakaļ uz sākumu |
|
 |
Cat

Pievienojies: 23 Nov 2004 Ieraksti: 390 Atrašanās vieta: Rīga, Jēkabpils
|
Ierakstīts: 16:19, 10-Jan-2008, Thu Ieraksta virsraksts: |
|
|
Es tikai nesaprotu, kur ir problēma ja stock versijā 10vt virspiediens ir ~0.4bar? _________________ audi.cats.lv |
|
Atpakaļ uz sākumu |
|
 |
vairis

|
Ierakstīts: 16:22, 10-Jan-2008, Thu Ieraksta virsraksts: |
|
|
Cat rakstīja: | Es tikai nesaprotu, kur ir problēma ja stock versijā 10vt virspiediens ir ~0.4bar? |
Šo problēmu var novērst, pieliekot klāt vēl 10V  _________________
 |
|
Atpakaļ uz sākumu |
|
 |
Dan4i

Pievienojies: 13 Jan 2008 Ieraksti: 128 Atrašanās vieta: Rīga, Torņakalns
|
Ierakstīts: 11:33, 14-Jan-2008, Mon Ieraksta virsraksts: |
|
|
Здрасте! У меня вот возник вопрос В сервисе сказали что турбина того - кирдык, и в сервис который я езью там турбинами не занимаются, вот в чём вопрос - я сама както могу узнать что турбина не работает , хотя разницу я нечувствую, и если она того, посоветуйте пожалуйста сервис  _________________ Ктото стыбрил подпись  |
|
Atpakaļ uz sākumu |
|
 |
spils

|
Ierakstīts: 22:26, 14-Jan-2008, Mon Ieraksta virsraksts: |
|
|
Dan4i rakstīja: | Здрасте! У меня вот возник вопрос В сервисе сказали что турбина того - кирдык, и в сервис который я езью там турбинами не занимаются, вот в чём вопрос - я сама както могу узнать что турбина не работает , хотя разницу я нечувствую, и если она того, посоветуйте пожалуйста сервис  | Надо померить давление что она выдаёт. что за машина и мотор В крайнем случае я могу помочь с етим вопросом. _________________ typ85 1.8T AEB 240zs 340nm. Была. Теперь Ауди 100 Авант 2.2Т http://oxpavto.com |
|
Atpakaļ uz sākumu |
|
 |
Dan4i

Pievienojies: 13 Jan 2008 Ieraksti: 128 Atrašanās vieta: Rīga, Torņakalns
|
Ierakstīts: 09:57, 15-Jan-2008, Tue Ieraksta virsraksts: |
|
|
spils rakstīja: | Dan4i rakstīja: | Здрасте! У меня вот возник вопрос В сервисе сказали что турбина того - кирдык, и в сервис который я езью там турбинами не занимаются, вот в чём вопрос - я сама както могу узнать что турбина не работает , хотя разницу я нечувствую, и если она того, посоветуйте пожалуйста сервис  | Надо померить давление что она выдаёт. что за машина и мотор В крайнем случае я могу помочь с етим вопросом. |
Ну вот значит сама не пойму Машина А4 мотор 1.8 _________________ Ктото стыбрил подпись  |
|
Atpakaļ uz sākumu |
|
 |
spils

|
Ierakstīts: 10:17, 15-Jan-2008, Tue Ieraksta virsraksts: |
|
|
Это комп покозал что турбина неработает? Как они определили что турбина неработает? _________________ typ85 1.8T AEB 240zs 340nm. Была. Теперь Ауди 100 Авант 2.2Т http://oxpavto.com |
|
Atpakaļ uz sākumu |
|
 |
|