Pievienojies: 12 Oct 2006 Ieraksti: 5278 Atrašanās vieta: Riga, Ilguciems
Ierakstīts: 21:49, 28-Dec-2007, Fri Ieraksta virsraksts: История машины
Ребята, а историю машины в Латвии можно только через сайт ЦСДД и смску узнать? Больше никак? _________________ Audi 90, 2.3 - Удачно продана!
Audi 100, С4 2.8E
Хреновый спорт - борьба за жизнь! (с)
"Нефертити?! - Да, я не фертю!" (с)
Pievienojies: 12 Jul 2005 Ieraksti: 5010 Atrašanās vieta: quattro team, uk
Ierakstīts: 22:34, 28-Dec-2007, Fri Ieraksta virsraksts: Re: История машины
Маруся rakstīja:
Ребята, а историю машины в Латвии можно только через сайт ЦСДД и смску узнать? Больше никак?
Gulēt nemaz vairāk negribās? Nesaprotu, kapēc būtu jāsit vēsture vecam auto, ja tikai tas nav quattro, vai RS2
Ir topiks, kur to var izdarīt, vai nu bija links, vai arī kāds no jūzeriem to varēja izdarīt _________________
Ierakstīts: 22:38, 28-Dec-2007, Fri Ieraksta virsraksts: Re: История машины
vairis rakstīja:
Маруся rakstīja:
Ребята, а историю машины в Латвии можно только через сайт ЦСДД и смску узнать? Больше никак?
Gulēt nemaz vairāk negribās? Nesaprotu, kapēc būtu jāsit vēsture vecam auto, ja tikai tas nav quattro, vai RS2
Ir topiks, kur to var izdarīt, vai nu bija links, vai arī kāds no jūzeriem to varēja izdarīt
Neizdevas sameklet... Mani veinkarshi interese, kas noticis ar manu veco Audi 90... Un vel viena mashina, par kuru man interesanti sho to uzzinat... Cilveks melo, ka mashina ir tikko no Vacijas, bet numurs ir EN... _________________ Audi 90, 2.3 - Удачно продана!
Audi 100, С4 2.8E
Pēdējo reizi labojis Маруся (22:46, 28-Dec-2007, Fri), pavisam labots 1 reizi
Pievienojies: 12 Jul 2005 Ieraksti: 5010 Atrašanās vieta: quattro team, uk
Ierakstīts: 22:40, 28-Dec-2007, Fri Ieraksta virsraksts: Re: История машины
Маруся rakstīja:
vairis rakstīja:
Маруся rakstīja:
Ir topiks, kur to var izdarīt, vai nu bija links, vai arī kāds no jūzeriem to varēja izdarīt
Neizdevas sameklet... Mani veinkarshi ineterese, kas noticis ar manu veco Audi 90... Un vel viena mashina, par kuru man interesanti sho to uzzinat... Cilveks melo, ka mashina ir tikko no Vacijas, bet numurs ir EN...
Tu esi saglabājusi vecā auto VIN kodu? , Es tikai atslēgas _________________
Ierakstīts: 22:45, 28-Dec-2007, Fri Ieraksta virsraksts: Re: История машины
vairis rakstīja:
Маруся rakstīja:
vairis rakstīja:
Маруся rakstīja:
Neizdevas sameklet... Mani veinkarshi ineterese, kas noticis ar manu veco Audi 90... Un vel viena mashina, par kuru man interesanti sho to uzzinat... Cilveks melo, ka mashina ir tikko no Vacijas, bet numurs ir EN...
Tu esi saglabājusi vecā auto VIN kodu? , Es tikai atslēgas
Ne-e... Protams, ka ne... Nebija man tadas domas... _________________ Audi 90, 2.3 - Удачно продана!
Audi 100, С4 2.8E
Pievienojies: 10 Dec 2004 Ieraksti: 986 Atrašanās vieta: Rīga
Ierakstīts: 00:05, 30-Dec-2007, Sun Ieraksta virsraksts:
Man arī mašīna ir gadu veca, bet numurs EK-** . Burti numurā jau neko nenozīmē. _________________ Audi A4 B5 1.9 TDI avant quattro (Powered by Jonix)
German car club
Pievienojies: 24 Oct 2007 Ieraksti: 716 Atrašanās vieta: Riga Plavnieki
Ierakstīts: 00:27, 30-Dec-2007, Sun Ieraksta virsraksts:
Я брала машину тоже год назад, токо пригнанную, номер GF, буквы сейчас уже не имеют значения. На днях видела нулёвую машину с номерами AC _________________ Audi B4 2.0 1994 ABT
Быть женщиной очень трудно уже потому, что в основном приходится иметь дело с мужчинами. (Джозеф Конрад )
Ierakstīts: 01:18, 30-Dec-2007, Sun Ieraksta virsraksts:
Да, но, по-моему, на только что пригнанные машины номера старого образца вешают довольно состоятельные люди, а?! Но я не спорю, конечно
У меня была машинка, пригнанная в 2004 году, с номером EZ... _________________ Audi 90, 2.3 - Удачно продана!
Audi 100, С4 2.8E
Pievienojies: 20 Mar 2006 Ieraksti: 1207 Atrašanās vieta: Rīga
Ierakstīts: 02:47, 30-Dec-2007, Sun Ieraksta virsraksts:
Маруся rakstīja:
Да, но, по-моему, на только что пригнанные машины номера старого образца вешают довольно состоятельные люди, а?! Но я не спорю, конечно
У меня была машинка, пригнанная в 2004 году, с номером EZ...
наверно было 1 или 2 цифры
тогда буковки на номерах идут другие чем на 3 и 4 цифры
если номер по выбору,я например,брал из списка на выбор,могу ставить его на любую машину,хоть новую,хоть какую,номер за тобой остается,потому что за него денежки заплачены _________________ Audi A6 2.4 quattro 2002
Pievienojies: 10 Dec 2004 Ieraksti: 8320 Atrašanās vieta: quattro team
Ierakstīts: 04:32, 30-Dec-2007, Sun Ieraksta virsraksts: Re: История машины
Маруся rakstīja:
Ещё сказочники с Румбулы могут рассказать по ладони.
Но обычно это жена доктора-немеца по выходным ездила за угол в магазин _________________
C4 Avant quattro AAH LPG // SABi SDS
Ierakstīts: 13:16, 30-Dec-2007, Sun Ieraksta virsraksts:
Andryha rakstīja:
Маруся rakstīja:
У меня была машинка, пригнанная в 2004 году, с номером EZ...
наверно было 1 или 2 цифры
Не, были 4 циферки... Но да ладно. _________________ Audi 90, 2.3 - Удачно продана!
Audi 100, С4 2.8E
Ierakstīts: 13:17, 30-Dec-2007, Sun Ieraksta virsraksts: Re: История машины
DmitrySh rakstīja:
SiR rakstīja:
Маруся rakstīja:
Ещё сказочники с Румбулы могут рассказать по ладони.
Но обычно это жена доктора-немеца по выходным ездила за угол в магазин
Или у деда в деревне в гараже стояла по выходным в церковь отжигал
Или внучку в школу возила И на всех тех. паспортах одна и та же бабулька _________________ Audi 90, 2.3 - Удачно продана!
Audi 100, С4 2.8E
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs