AudiClub [Latvia]

START.LV
Top.LV
PULS.LV Professional statistical system

AudiClub [Latvia]
Meklēt    Reģistrēties   Ieiet 

pojavilsja zvuk na holodnoj dvizke
Lapa 1 no 2
Uz lapu 1, 2  Nākošais  
Ierakstīt jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu    AudiClub [Latvia] Forumu Saturs -> Dzinējs. Benzīns
Skatīt iepriekšējo tēmu :: Skatīt nākošo tēmu  
Autors Ziņojums
Igorilla

IerakstsIerakstīts: 11:47, 29-Oct-2007, Mon    Ieraksta virsraksts: pojavilsja zvuk na holodnoj dvizke Atbildēt citējot

Mashinka u menja takaj:
Audi B4 2.3 Quattro 93 god.

Problema:
Prishli holoda i sirost i pojavilsja zvuk na holodnoj dvizke, kak progreetsja vse propadaet!
Zvuk - takoj kak bud-to klapana stuchat ili tipa podshipnik peremalivet Smile
I mashina kak-to ne pret poka ne progreetsja, kak temperatura podnimetsja, vse OK
Zitkosti vse v norme.
Mozet kto stalkivalsja!
Atpakaļ uz sākumu
Artem
Site Admin

Pievienojies: 08 May 2005
Ieraksti: 4138
Atrašanās vieta: quattro team

IerakstsIerakstīts: 12:00, 29-Oct-2007, Mon    Ieraksta virsraksts: Re: pojavilsja zvuk na holodnoj dvizke Atbildēt citējot

Igorilla rakstīja:
Mashinka u menja takaj:
Audi B4 2.3 Quattro 93 god.

Problema:
Prishli holoda i sirost i pojavilsja zvuk na holodnoj dvizke, kak progreetsja vse propadaet!
Zvuk - takoj kak bud-to klapana stuchat ili tipa podshipnik peremalivet Smile
I mashina kak-to ne pret poka ne progreetsja, kak temperatura podnimetsja, vse OK
Zitkosti vse v norme.
Mozet kto stalkivalsja!

Скоро кирдык мотору будет, это клапана об днище поршня постукивать начали...
Atpakaļ uz sākumu
Skatīt lietotāja profilu Sūtīt privāto ziņojumu Apmeklēt autora mājas lapu
Igorilla

IerakstsIerakstīts: 12:07, 29-Oct-2007, Mon    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Vo 4to mozet vilitsja kirdik! Zamenoj klapanov? Vot interesnaja zateja kogda teplij vse OK rabotaet kak chasiki oboroti v norme. Samoe interesnoe ja TA proshel 5 dnej nazad CO v norme toze.
Ili ti hochew skazat smert dvizki prihodit bez fanfarov? Smile
Atpakaļ uz sākumu
Artem
Site Admin

IerakstsIerakstīts: 12:14, 29-Oct-2007, Mon    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Это я так шучу типа, на самом деле у тебя стучат гидрокомпенсаторы в голове, ничего страшного в этом нет, стук на холодную допускается, я бы тебе порекомендовал на ней погонять нормально, потом поменять масло, поставить хороший фильтр Кнехт, Маль. И залить присадку Лигви-Моли у них есть в ассотименте препарат против стука компенсаторов, и все у тебя тихо будет....
Atpakaļ uz sākumu
Igorilla

IerakstsIerakstīts: 12:28, 29-Oct-2007, Mon    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Poshutil! |Smile U menja uze OS upalo v botinki Smile

Vpolne realno 4to kompensatori! Ja s duru na malenkom urovne masla v Litvu sgonjal, tam ponimae po avtobanu 150 wel. Priehal v Latviju stuk stal ochetlevee, maslo kak raz pomenjal 2000 km shas proehal na nem. Posle zameni stuk umenwilsja potom stal opjat otcetlevee.
Kak ti dumaew kuda tjga propadaet?

Ewe takoj vopros: Ja tut v inete na4italsja, esli klapana stuchat, to stuchat na teploj dvizke, a na holodnoj ne slishno. Tvoe mnenie?

Na radostjah novuju temu zkinul. Ne znaew kto admin, puwaj vitrut musor Smile Smile
Atpakaļ uz sākumu
Artem
Site Admin

IerakstsIerakstīts: 12:40, 29-Oct-2007, Mon    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

На сколько уровень масла был меньше ??? Может быть, если пропала тяга после этой поездки, мотор стал тугой ??? Заводится нормально ???
Atpakaļ uz sākumu
Igorilla

IerakstsIerakstīts: 13:04, 29-Oct-2007, Mon    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Naskolko ja znaju v takoj dvizke idet 4,5 Litra u menja bilo 4ut bolwe 2 kogda slivali.

Holodnij s pol tichka, teplij pokrutit chutok nado, voobwem zavoditsja bez problem.

Nu neznaju kak skaza tugoj ili net. Kogda holodnij, trogaewsja i hochew razognatsja ne idet, pidal v pol vdavlivaew, ona podumaet i poehala, a inogda bivaet takoe uwuwenie, 4to was zaglohnet, potom odupjaetsja i vse ok. No ewe ne razu ne glohla. Korobka u menja mehanika! Smile Takuju hren ja videl na avtomate. Eto tak zabegaja vpered!

Smile
Atpakaļ uz sākumu
vairis

Pievienojies: 12 Jul 2005
Ieraksti: 5010
Atrašanās vieta: quattro team, uk

IerakstsIerakstīts: 13:09, 29-Oct-2007, Mon    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Tam nav nekāda sakara ar kompensātoru vai vārstu grabēšanu!
Site Admin

IerakstsIerakstīts: 13:12, 29-Oct-2007, Mon    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Ну за маслом следить надо, а то что мотор тупит - инжектор болеет. Надо проверить давление в топливной магистрале, тут Денни скажет точнее...
Atpakaļ uz sākumu
Igorilla

IerakstsIerakstīts: 13:39, 29-Oct-2007, Mon    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Jasenko!
Pro inzektor bili podozrenija no kak-to ne bilo vremeni razbiratsja. Podozrenija pojavilis kogda ja pomenjal bezinovij filtr i on bil zasran tak 4to ego produt ne vozmozno bilo.

Koroche iz vsego razgovora ponjatno 2 vewi:
Prisadka v maslo i nabljudat!
Promivka toplivonoj sistemi!

Spasibo za pomosh!

4erez nedelku poedu k masteru puwaj vojaet. Sdelaju, otpishu rezultati, esli interesno!
Atpakaļ uz sākumu
Artem
Site Admin

IerakstsIerakstīts: 13:57, 29-Oct-2007, Mon    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Интересно конечно, умирающий НГ всегда весело.... Mr. Green
Atpakaļ uz sākumu
Igorilla

IerakstsIerakstīts: 14:24, 29-Oct-2007, Mon    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Ja ne dam emu sginut tak prosto!
A dvizka eta horowaja u menja vsja semja otjezdila na takih i ne bilo problem. Vot u menja odnogo gljuki polezli.
No ja ne udivljajus, mawinu bral iz derevni, ne v obidu nikomu, tam mogli lit i delat s nej 4to ugodno! Smile

U mawinki originalnij probeg 162000 iz nih ja 10 proehal, vse rabotaet kak 4asiki.
Atpakaļ uz sākumu
vairis

Pievienojies: 12 Jul 2005
Ieraksti: 5010
Atrašanās vieta: quattro team, uk

IerakstsIerakstīts: 15:15, 29-Oct-2007, Mon    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Igorilla rakstīja:
A dvizka eta horowaja u menja vsja semja otjezdila na takih i ne bilo problem. Vot u menja odnogo gljuki polezli.
No ja ne udivljajus, mawinu bral iz derevni, ne v obidu nikomu, tam mogli lit i delat s nej 4to ugodno! Smile

U mawinki originalnij probeg 162000 iz nih ja 10 proehal, vse rabotaet kak 4asiki.

smile_hih

Pievienojies: 23 Dec 2005
Ieraksti: 2368

IerakstsIerakstīts: 17:46, 29-Oct-2007, Mon    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Про компенсаторы - они тоже на тягу влияют, не так уж сильно но эффект есть. То что на холодной не стучат - логично, т.к. масло гуще и не так быстро вытекает из них. Четсно говоря, ядумаю что ничто их уже не оживит, но попробовать может и можно.
Про тягу - тут и вправду, как Артем сказал, надо давление в первую очередь мерить (может б-насос плохо давит) и подсосы воздуха проверь.
Atpakaļ uz sākumu
Skatīt lietotāja profilu Sūtīt privāto ziņojumu
Thomas

Pievienojies: 23 Oct 2006
Ieraksti: 7814

IerakstsIerakstīts: 19:51, 29-Oct-2007, Mon    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Igorilla rakstīja:

гы, НГ начинает ехать после 250к Laughing
а вообще, 50-70Лс этот дрыгатель стОит...компенсаторы 10х5 - 50Лс, поменять самому - никаких проблем.

Skatīt lietotāja profilu Sūtīt privāto ziņojumu
Rādīt ierakstus intervālā:   
Ierakstīt jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu    AudiClub [Latvia] Forumu Saturs -> Dzinējs. Benzīns All times are GMT + 3 Hours
Uz lapu 1, 2  Nākošais
Lapa 1 no 2

Pāriet uz:  
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā
Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā
Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā
Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā
Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā
You can attach files in this forum
You can download files in this forum

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs