Man ir po, kāds brends. Ja meistars saka, ka kalpos ilgi un labi (nečīkstēs utt), nav iemesla neticēt. Es zinu, ka meistars vārdu tur un tam var uzticēties.
P.S. Kaste bija sarkana. _________________ Audi A4 B5 1.9 TDI avant quattro (Powered by Jonix)
German car club
Šodien nolēmu mainīt kvēlsvece. Piezvanīju, sarunāju, aizbraucu un 20 minūšu laikā viss tika izdarīts. Paldies par ātru un kvalitatīvi izdarītu darbu. Man ne reizi nav bijušas problēmas ar šo servisu.
P.S. Starp citu, lasu augstāk rakstītos komentārus. Rodas sajūta, ka diezgan daudz problēmu rada paši klienti. Visi raksts - vai cik viņiem tur mašīnu, neko nevar laicīgi izdarīt. Kurš teica, ka tās mašīna ir uz remontu? Kads ir uzskaitījis? Domāju, ka Te ir vairāk dirš**nas nekā problēmas.
Lai veicas puišiem darbos!
V tom-to i delo sto ljogkuju rabotu oni delajut v pervuju ocheredj, a varianti kak u Igosa ili u Dmitro - vrostajut v zemlju.
Šodien nolēmu mainīt kvēlsvece. Piezvanīju, sarunāju, aizbraucu un 20 minūšu laikā viss tika izdarīts. Paldies par ātru un kvalitatīvi izdarītu darbu. Man ne reizi nav bijušas problēmas ar šo servisu.
P.S. Starp citu, lasu augstāk rakstītos komentārus. Rodas sajūta, ka diezgan daudz problēmu rada paši klienti. Visi raksts - vai cik viņiem tur mašīnu, neko nevar laicīgi izdarīt. Kurš teica, ka tās mašīna ir uz remontu? Kads ir uzskaitījis? Domāju, ka Te ir vairāk dirš**nas nekā problēmas.
V tom-to i delo sto ljogkuju rabotu oni delajut v pervuju ocheredj, a varianti kak u Igosa ili u Dmitro - vrostajut v zemlju.
Ну значит не надо им везти сложную работу. От работы кони дохнут _________________ A4 2.5 TDI Q 2002 180HP (AKE/BAU)
+1
и деньги, данные им авансом на ремонт машины куда-то испарились, не запчастей или чего-то сделанного не появилось. Машина давно уже сделана в другом автосервисе за две недели (у Сабира она простояла 7 месяцев безрезультатно), а вот деньги уже три месяца собрать не могут, что бы вернуть _________________ Likes.lv
Es zinu, ka meistars vārdu tur un tam var uzticēties.
После того как у Хастлера не завелась машина - мастер САМОЛИЧНО присвоил себе кликуху "БЛЯ". Он так и говорил - "Бля буду, в свечах там дело!!!!!!!!" Дело было в трамблере!
Manu veco A90q, kura nostaaveeja pie Sabira ilgu laiku, nopirka Almans, kuram paluudzu paskatiities, kaa kas ir salikts atpakalj, reaala suudu bedre, neviss serviss, pat kaarbu nev pieskruuveejushi, sukas, vismaz vareeja skruuves atdod, taa tur tureejaas uz goda vaarda, blokjiem vadi aprauti.... , tos kropljus tikai un vieniigi _________________
Oni mne vsjo esho $ dolzhni,(mne ne mnogo, no .... ) dumaju, shto Dmitro tozhe ne vernulji, uveren, mi ne edinstvennije takije, poetomu i propalji... _________________
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā You can attach files in this forum You can download files in this forum
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs