"Pa hodu" ir tā ka daži labi paši nevisai iedziļinās tēmā. Palasi, lūdzu, iepriekš norādīto literatūru - viss ir pat ļoti saskaņā ar fizikas likumiem.
un arī skolā arī gāja tīri labi
2.kārt es šeit nelūdzu daļīties "ko kurš domā", bet gan cilvēkus ar noderīgu informāciju un, kuriem ir kāda pieredze ar šādu sistēmu.
Protams, vienmēr atradīsies kāds kam kaut kas liekas galīgi garām - nu neinteresē tas cilvēkus, labāk paturi savu vājo indi pie sevis vai arī iekomentē kādā tvnet rakstā
Ну извените что разбиваю Ваши розовые мечты.
Es tev uzrakstiju to na savas pieredzes. Es to lietu biju petiis tris gadi atpakal. _________________ TURBOCHIP.LV CHIPTUNING
"Pa hodu" ir tā ka daži labi paši nevisai iedziļinās tēmā. Palasi, lūdzu, iepriekš norādīto literatūru - viss ir pat ļoti saskaņā ar fizikas likumiem.
un arī skolā arī gāja tīri labi
2.kārt es šeit nelūdzu daļīties "ko kurš domā", bet gan cilvēkus ar noderīgu informāciju un, kuriem ir kāda pieredze ar šādu sistēmu.
Protams, vienmēr atradīsies kāds kam kaut kas liekas galīgi garām - nu neinteresē tas cilvēkus, labāk paturi savu vājo indi pie sevis vai arī iekomentē kādā tvnet rakstā
Ну извените что разбиваю Ваши розовые мечты.
Es tev uzrakstiju to na savas pieredzes. Es to lietu biju petiis tris gadi atpakal.
Noteikti uzrakstīšu, kad izdosies.
Labi. Ja biji mēģinājis pirms vairākiem gadiem - kas nesanāca un ko tieši mēģināji? Jebkāda info noderēs (par lietu)
Neesmu mēģinājis kaut ko uzbūvēt, un nezinu vai ar patreiz piejamo informācijas bāzi to varētu paveikt, bet esmu apjautis, ka:
1. iespējamā degvielas ekonomija sastāda max 30%
2.nepieciešams izgatavot HHO ģeneratora tvertni un elektronisku vadības bloku
3.vispilnīgākā info trodama:http://www.thehydrogenshop.com/index.html?button4=Home
4.tvertni iespējams izgatavot paša spēkiem, bet ja trūkst zināšanu, tad vadības bloks ir jāpērk no kāda kas to var paveikt. Shēmas ir pieejamas.
5.iekšdedzes dzinējs kas sadedzina benzīnu, nav konstruēts lai sadedzinātu HHO gāzi kurai ir ievērojami lielāka degšanas temperatūra un eksplozijas ātrums (starpība mērāma reizēs)
6.HHO ģenerators dod 2-3 l/min gāzes daudzumu, kas nodrošina tik vien kā uzlabotu benzīna-gaisa maisījuma sadegšanas efektivitāti un tas arī nodrošina šos ieekonomētos 30% patērētā benzīna vai dīzeļa. Lielāks saražotās gāzes daudzums iespējams, ja uzstāda papildus elektroģeneratoru, par cik gāzes ražošanai tiek patērāts liels strāvas daudzums un viens standartā uzstādītais ģenerators ar tādu darbu netiek galā.
Neskatoties uz visu augstāk minēto, domu par šāda "dzelža" uzbūvēšanu neesmu atmetis
Labi. Ja biji mēģinājis pirms vairākiem gadiem - kas nesanāca un ko tieši mēģināji? Jebkāda info noderēs (par lietu)
Efektivs bija tikai tukšgaita, pateriņš samazinajas, bet lietoja generatoru parak stravi un rodas jautajums - vai cena par generatora remontu un eloktrodiem bus attieciga pret ekonometo degvielu. Kad saka braukt - ne kadas ietekmes uz ekonomiju nebija. _________________ TURBOCHIP.LV CHIPTUNING
U menja uzhe god kak eta owibka vesit! Blok upravlenija dvigatelem. K 4emu eto prevedjot i na 4to eto vlijaet. Ja ezzu i vsjo tfu tfu horowo. Skoljko mozet stoitj remont? C5 V6 tdi
U menja uzhe god kak eta owibka vesit! Blok upravlenija dvigatelem. K 4emu eto prevedjot i na 4to eto vlijaet. Ja ezzu i vsjo tfu tfu horowo. Skoljko mozet stoitj remont? C5 V6 tdi
А правила форума читать полезно, тут как и в других местах транслит запрещён.
По вопросу, ошибка по ЭБУ у тебя может висеть из-за неоригинальной прошивки (чиповка...) с ошибкой чек суммы. Это чисто программное дело. _________________ А6 С4 avant 2,5TDI quattro
Покой нам только снится... (с)
Pievienojies: 25 Jan 2009 Ieraksti: 2513 Atrašanās vieta: jegava, riga
Ierakstīts: 20:34, 22-Apr-2012, Sun Ieraksta virsraksts:
а кончилось все заменой корпуса ТНВД изза его износа.... _________________ MB ML 270 '02г.
A6 Avant 2,5tdi quattro 97г. S-Line продалась
MB E280 4matik, UAZ 3303.
пыщ пыщ ололо, я водитель НЛО
А правила форума читать полезно, тут как и в других местах транслит запрещён.
По вопросу, ошибка по ЭБУ у тебя может висеть из-за неоригинальной прошивки (чиповка...) с ошибкой чек суммы. Это чисто программное дело.
Машина не чипованная а сейчас вообше VAG показал "Блокирован блок управления двигателем" на динамике это не отразится? Стоит ли это ченить....?
Машина не чипованная а сейчас вообше VAG показал "Блокирован блок управления двигателем" на динамике это не отразится? Стоит ли это ченить....?
С такой ошибкой мотор в аварийном режиме будет кое-как передвигаться. Откуда такая твёрдая уверенность в отсутствии модифицированной прошивки в мозгах? _________________ А6 С4 avant 2,5TDI quattro
Покой нам только снится... (с)
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā You can attach files in this forum You can download files in this forum
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs