Ierakstīts: 22:48, 07-Mar-2007, Wed Ieraksta virsraksts: Можно ли тонировать передние сте
Xo4u zatonirovatj mawinu zerkalkoj, nawel servis, vse udovolstvije stoit 70ls, bez 2x perednix stekol 65. Estj soblazn zatemnitj perednije, tex, tolko 4erez god, potom sderu. Vot tolko volnujet vopros, wtrafujut li za eto? bili realnije slu4ai? _________________ Не стоит бегать от снайпера - умрёшь уставшим!
Pievienojies: 08 Oct 2005 Ieraksti: 1192 Atrašanās vieta: Ireland,Tullamore
Ierakstīts: 23:17, 07-Mar-2007, Wed Ieraksta virsraksts: Re: Можно ли тонировать передние с
SKRY rakstīja:
Xo4u zatonirovatj mawinu zerkalkoj, nawel servis, vse udovolstvije stoit 70ls, bez 2x perednix stekol 65. Estj soblazn zatemnitj perednije, tex, tolko 4erez god, potom sderu. Vot tolko volnujet vopros, wtrafujut li za eto? bili realnije slu4ai?
Estj celovek,toniruet mashini dart`s plenkoj,udovoljstvee na sedan S6 oboshlosj v 40 ls bez perednix stekol,procentnostj po zelaniju i zerkaljnostj toze uze v cene.
Esli silno zaxotjat dokopatsa to mogut strafanutj na 40ls,vot toze mucajusj skorej vsego zatoniruju. _________________ Иногда телесные повреждения помогают восприятию бытия и исправляют мировоззрение (c)Soldier
UrS6
GUS nu oni vedj na glaz ne smogut opredelitj skolko % ? vedj 35 po zakonu mozno, kak ja ponal eto dla togo 4to bi ti iz perednix mog xorowo videtj, a esli tonirovatj zerkalnoj, to pro 50% po idee budet vidno xorowo iz mawini, a s naruzi otsve4ivatj budet.... ili ja ne prav? _________________ Не стоит бегать от снайпера - умрёшь уставшим!
Pievienojies: 05 Mar 2007 Ieraksti: 32 Atrašanās vieta: Mezhaparx<->Bolderaja
Ierakstīts: 02:19, 08-Mar-2007, Thu Ieraksta virsraksts: Re: Можно ли тонировать передние с
SKRY rakstīja:
Xo4u zatonirovatj mawinu zerkalkoj, nawel servis, vse udovolstvije stoit 70ls, bez 2x perednix stekol 65. Estj soblazn zatemnitj perednije, tex, tolko 4erez god, potom sderu. Vot tolko volnujet vopros, wtrafujut li za eto? bili realnije slu4ai?
manai kupejai ir vadiitaaja un blakusseedeetaaja stikli notoneeti ar 75% Johnson pleevi! 2 reizes menti ir aptureejushi bet neko par toneetiem stikliem nav teikushi! bet ja ljoti grib tad var piekasiities gan!protams pirms apskates ir jaapleesh nost bet po... peectam saliimeeshu atpakalj+priekshaa veel melnu liiniju uz stikla!
Da ja vot dumal, mozno kazdij raz kogda menti tormozat nazimatj na knopki opuskanija stekol ) _________________ Не стоит бегать от снайпера - умрёшь уставшим!
Светопропускание передних стёкол должно быть не менее 75%. 10% задерживает само стекло, какое бы оно читое не было. Штраф за нарушение - 40Лс. Аппаратик для проверки - цилиндрик диаметром 4см и высотой 8см. К лету будет в каждой машине ЦП, сейчас уже у многих. Как дадут команду е%ать за тонировку - так всех чернооконных построят. Т.е. сейчас всё к этому готово - законодательная база и средства контроля всё есть. _________________
C4 Avant quattro AAH LPG // SABi SDS
Sir no dla tex osmotra daze s 35% tonirkoj ne berut ;/ kak tak mozet bitj, 4to dla t.o odna norma, a dla gaiwnikov drugaja? koro4e na skolko % mne mozno zatonirovatj stekla ka4estvennoj tonirovonoj plenkoj? i naskolko ja ponimaju smotrat steklo s 3x storon? t.e esli tonirka zerkalnaja, to s vnewnej storoni svetopropuskanije budet menwe 4em s vnutrennej? ili ja ne prav? _________________ Не стоит бегать от снайпера - умрёшь уставшим!
Светопропускание передних стёкол должно быть не менее 75%. 10% задерживает само стекло, какое бы оно читое не было. Штраф за нарушение - 40Лс. Аппаратик для проверки - цилиндрик диаметром 4см и высотой 8см. К лету будет в каждой машине ЦП, сейчас уже у многих. Как дадут команду е%ать за тонировку - так всех чернооконных построят. Т.е. сейчас всё к этому готово - законодательная база и средства контроля всё есть.
Nu da, 10% , zavodskoj net u mena, pokrajnej mere nevooruzennim vzgladom ne zametno prosto vizu kakije mawini s kakoj tonirkoj berryt s salonov, vot tam zametno zavodskuju.. _________________ Не стоит бегать от снайпера - умрёшь уставшим!
Nu da, 10% , zavodskoj net u mena, pokrajnej mere nevooruzennim vzgladom ne zametno prosto vizu kakije mawini s kakoj tonirkoj berryt s salonov, vot tam zametno zavodskuju..
Sākot ar 9.martu stājas spēkā jauni sodi par satiksmes noteikumu pārkāpumu, viens no tiem - priekšējo sānu stiklu tonēšanu.
Citāts:
Tonētie stikli
Tāpat ievērojami palielināti sodi par braukšanu ar tonētiem priekšējiem sānu stikliem. Līdz šim auto īpašnieki nereti līmplēves no stikliem noņēma, veicot tehnisko apskati, bet, neuztraucoties par salīdzinoši nelielo iespējamo sodu, pēc apskates tās no jauna uzlīmēja. Izmaiņas APK paredz, ka sods par šo pārkāpumu būs – 60Ls.
jebkura stikla virsma jau bremze staru caurlaidibu+ja ir rupnicas tonejums, tad ju gandriz ir likuma noteikta gaismas caurlaidibas robeza, ne jau pa velti likuma ir noteikti tiesi sadi caurlaidibas parametri. a man po, kamer vinjiem vel nav tie aparati braukasu ar tonetiem, pagajusogad notoneju ar 70% visus logus iznemot prieksejo:) 55 Ls, ja interese varu pateikt kur, pleve dartz.
un nevajag jaukt gaismas caurlaidibas % ar pleves tonejuma%, tas ir divas pretejas lietas.
Простое боковое стекло 10%, заводское зелёное уже 20%, каким материалом хочешь тонировать чтобы ещё допустимые 5% добрать???
Если тонировать, то чистое заводское плёнкой 15%, если такая есть. _________________
C4 Avant quattro AAH LPG // SABi SDS
All times are GMT + 3 Hours Uz lapu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Nākošais
Lapa 1 no 7
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā You can attach files in this forum You can download files in this forum
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs