Ierakstīts: 18:39, 10-Mar-2012, Sat Ieraksta virsraksts: Problēma ar apgriezieniem
Sveiki! Man ir audi a4 2.4 V6 dzinējs. Man ir tāda problēma, ka, pirmkārt, salonā jūtama eļļas smaka - šad tad. Otrkārt, ļoti slikti iedarbojas..ilgi griežas motors kamēr ierūcas. UN treškārt, apgriezieni baigi lēkā. Minimāli piespiežot gāzes pegāli, apgriezieni uzlec kautkur ap 2,5 un kadas sekundes 3 - 4 turas, tad lēni nolaižas. Vēlējos zināt kāpēc tā notiek! Paldies!!
Ierakstīts: 11:03, 11-Mar-2012, Sun Ieraksta virsraksts: Re: Problēma ar apgriezieniem
audi_a4 rakstīja:
Sveiki! Man ir audi a4 2.4 V6 dzinējs. Man ir tāda problēma, ka, pirmkārt, salonā jūtama eļļas smaka - šad tad. Otrkārt, ļoti slikti iedarbojas..ilgi griežas motors kamēr ierūcas. UN treškārt, apgriezieni baigi lēkā. Minimāli piespiežot gāzes pegāli, apgriezieni uzlec kautkur ap 2,5 un kadas sekundes 3 - 4 turas, tad lēni nolaižas. Vēlējos zināt kāpēc tā notiek! Paldies!!
Deļ sliktas iedarbinašanas var būt daudz iemeslu, dažas - sudiga drosele/tukšgaitas regulātors, caurums/plusuma gaisa sistemā pēc gaisa meritaja, slikts degvielas suknis, sveces vecas. _________________ TURBOCHIP.LV CHIPTUNING
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā You can attach files in this forum You can download files in this forum
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs