По логике мощность не может взяться не от куда - по-любому что то где то страдает. Я прав?
Прав, но в твоём моторе огромный запас прочности, разумная чиповка (25-30л.с.) практически не изменит ресур. Выбор за тобой.
После покупки и проверки исправности двигателя и узлов последует чиповка. Придется штрудить форум кто в Риге чипует и с отзывами. Может кто посоветует?
Palasi atsauksmes par mani www.audi-style.lv (Jonix), www.burnout.lv (jonixins), www.vwmotion.lv (jonixins) un arī citos forumos (jonixins).
Tas, ka es šeit esmu mazāk zināms nenozīmē, ka nav pieredze un labu atsauksmju. _________________ Pajautā uz PM:
Palasi atsauksmes par mani www.audi-style.lv (Jonix), www.burnout.lv (jonixins), www.vwmotion.lv (jonixins) un arī citos forumos (jonixins).
Tas, ka es šeit esmu mazāk zināms nenozīmē, ka nav pieredze un labu atsauksmju.
It ka jau labs čoms ir Jonix, he he mans kaimiņs (Ilģuciуms) ir no Audi style kluba, viņam a6 2.5 tdi quattro sedans zaļa krasa ari čipota. Saka ka lai čipoju un lidoju
Labi, tad kad bus Audiks b4 nopirkts kontaktešu ar tevi, sakara ar čipu. Kura vieta atrodies?
Ari pie manis var nocipot auto. Tapat esmu pazistams gan Audi-style.lv, gan burnout.lv, Vwmotion.lv un vel vairakos.
Ka ari ne tikai cipoju, bet vajadzibas gadijuma reguleju pasu dzineju mehaniski. Remonteju suknus. Nedarbojos tikai ar datoru, bet arī ar dzelžiem.
Lodeju vadus. Vairak ka 20 masinas ir ieinstaleti TDI dzineji ar manu palidzibu. pilniba veicu elektronikas/vadu darbus.
Cipoju individuali katru masinu.
Atrodos Rīgā, Purvciemā. _________________ TDI un individual Chiptuning
TDI regulēšana. Auto elektronika, Vadi. Diagnostika.
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā You can attach files in this forum You can download files in this forum
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs