Es ta lai mierigaka sirds , varbut jums tas galvas gudrakas
Sodien interesants atgadijums sanaca , braucot pa brivibas ielu centra uz juglas pusi , nestradaja luksafori , vnk haos notika uz celja , braucu braucu un krustojuma vidu strauji sabremzeeja Mersedesa vaditajs man pireksha krustojuma vidu un es ar ta pa memajiem bezmazvai un aiz manis dzips , mersis iedeva chadinieka nepagaja 1 vai 2 s dzirdu aizmugure man dzipaa ielido kkads jauns bembis , un es nezinaju ko darit vnk uzsaku braukshanu un braucu prom , es tani celju atgadijuma esmu vainojams ? bija jau bistama situacija nobremzeju man bija trajektorija , dzips izskatas ari aizmugure aiz manis ir ieturejis bet tas bmw aiz vinja vai nu nepamanija vai nebija trajektorija ? es skaitos ka iesaistitais celju satiksmes negadijuma vai nee ?
vnk visu celju pratoju varbut tomer vajadzeja izkapt , bt vrbt butu kljuda no manas puses , vrbt liecinieki tur bazis manu Valsts numuru vai sazin kas _________________ Ass,Grass or Gas nobody rides for free
вообще, виноват бмв, что не удержал безопасную дистанцию...а твоё экстренное торможение - вынужденная мера. _________________ coupe quattro '93
80 turbo quattro '83
вообще, виноват бмв, что не удержал безопасную дистанцию...а твоё экстренное торможение - вынужденная мера.
nu ja no vienas puses , bet vainaspzinja ar nomac , itka mersis meta pa memajiem ko es varu darit es ar metu memos distance jau bija , protams centraa neituresi entos metrus distanci tad tur sprauksies ieksha visi pec kartas , ljoti ceru ka nekas nebus un nebus tur kkas nofilmets vai pierakstiti mani numuri _________________ Ass,Grass or Gas nobody rides for free
redzeeju shodien. cilveeki daunji. bez luksoforiem vairs nemaak braukt katrs treshais staajas braucot pa galveno celju.
japiekrit bija haos , met pa memajiem kko raustas laist vaii nelaist , bet tas stulbais stroms vel sezh noteikti ja jau tgd nav nekas zvanit utt ir viss ok _________________ Ass,Grass or Gas nobody rides for free
redzeeju shodien. cilveeki daunji. bez luksoforiem vairs nemaak braukt katrs treshais staajas braucot pa galveno celju.
А что, пропустить тех, кто едет по второстепенной, это унизительно?
Вот например, вчера на перекрёстке Деглава-Улброкас не работал. Как ты себе представляешь там проехать по второстепенной, если тебя никто не пропускает? (Перекрёсток 4 на 4 полосы).
да, если не унизителйно, то тупо точно. на второстепенных в ето время машин кот наплакал, да даже не в етом дело. народ реалйно шарахаетсо, и бёт по тормазам в пол, при виде машины рядом. дистанцыйа в наше вреня никакая, и при торможении в пол, бывает трудно увернутсо
да, если не унизителйно, то тупо точно. на второстепенных в ето время машин кот наплакал, да даже не в етом дело. народ реалйно шарахаетсо, и бёт по тормазам в пол, при виде машины рядом. дистанцыйа в наше вреня никакая, и при торможении в пол, бывает трудно увернутсо
Я привел в пример перекрёсток, по которому сам ехал. Пробка была на второстепенной дороге.
Соблюдай дистанцию
Автор - не стресуй. Виновата Бемка сама, дистанцию надо держать. Из опыта когда приходится резко тормозить на первой фазе некогда смотреть но когда чую что всё под контролем и процесс торможения всё ещё идет смотрю в заднее зеркало, как там обстановка, есть ли место для задних, если им тяжко а у меня впереди место ещё есть чутка ослабляю тормоза ... пока помогало... _________________ A4 2.5 TDI Q 2002 180HP (AKE/BAU)
Автор - не стресуй. Виновата Бемка сама, дистанцию надо держать. Из опыта когда приходится резко тормозить на первой фазе некогда смотреть но когда чую что всё под контролем и процесс торможения всё ещё идет смотрю в заднее зеркало, как там обстановка, есть ли место для задних, если им тяжко а у меня впереди место ещё есть чутка ослабляю тормоза ... пока помогало...
nu jaa ta tas ir , itka man ar to mersi nobremzejot biju nu krietni kadi 3 metri stabili dzipam mosh pat vairak , bet tas bumers nez uz ko pieversies , zhel abu jo mashinas bija ljoti svaigas kkads jaunaismRange Rovers ja nemaldos un balts treshais bembits _________________ Ass,Grass or Gas nobody rides for free
nu jaa ta tas ir , itka man ar to mersi nobremzejot biju nu krietni kadi 3 metri stabili dzipam mosh pat vairak , bet tas bumers nez uz ko pieversies , zhel abu jo mashinas bija ljoti svaigas kkads jaunaismRange Rovers ja nemaldos un balts treshais bembits
Просто человек ты похоже слишком порядочный, что редкость в наши времена _________________ A4 2.5 TDI Q 2002 180HP (AKE/BAU)
nu jaa ta tas ir , itka man ar to mersi nobremzejot biju nu krietni kadi 3 metri stabili dzipam mosh pat vairak , bet tas bumers nez uz ko pieversies , zhel abu jo mashinas bija ljoti svaigas kkads jaunaismRange Rovers ja nemaldos un balts treshais bembits
Просто человек ты похоже слишком порядочный, что редкость в наши времена
xex kapec retums ? _________________ Ass,Grass or Gas nobody rides for free
Потому что 90% наверно просто тупо уехали бы и забыли через 5 минут про то, что случилось и ни как не принимали бы вину на свой счёт _________________ Audi S6 Avant 4.2 '99
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs