AudiClub [Latvia]

START.LV
Top.LV
PULS.LV Professional statistical system

AudiClub [Latvia]
Meklēt    Reģistrēties   Ieiet 

Atgadijums
Lapa 1 no 1

Ierakstīt jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu    AudiClub [Latvia] Forumu Saturs -> Dzīve
Skatīt iepriekšējo tēmu :: Skatīt nākošo tēmu  
Autors Ziņojums
DVP

Pievienojies: 08 Mar 2010
Ieraksti: 9
Atrašanās vieta: Riga

IerakstsIerakstīts: 12:09, 30-Nov-2010, Tue    Ieraksta virsraksts: Atgadijums Atbildēt citējot

Es ta lai mierigaka sirds , varbut jums tas galvas gudrakas

Sodien interesants atgadijums sanaca , braucot pa brivibas ielu centra uz juglas pusi , nestradaja luksafori , vnk haos notika uz celja , braucu braucu un krustojuma vidu strauji sabremzeeja Mersedesa vaditajs man pireksha krustojuma vidu un es ar ta pa memajiem bezmazvai un aiz manis dzips , mersis iedeva chadinieka nepagaja 1 vai 2 s dzirdu aizmugure man dzipaa ielido kkads jauns bembis , un es nezinaju ko darit vnk uzsaku braukshanu un braucu prom , es tani celju atgadijuma esmu vainojams ? bija jau bistama situacija nobremzeju man bija trajektorija , dzips izskatas ari aizmugure aiz manis ir ieturejis bet tas bmw aiz vinja vai nu nepamanija vai nebija trajektorija ? es skaitos ka iesaistitais celju satiksmes negadijuma vai nee ?

vnk visu celju pratoju varbut tomer vajadzeja izkapt , bt vrbt butu kljuda no manas puses , vrbt liecinieki tur bazis manu Valsts numuru vai sazin kas

Thomas

Pievienojies: 23 Oct 2006
Ieraksti: 7814

IerakstsIerakstīts: 12:13, 30-Nov-2010, Tue    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

вообще, виноват бмв, что не удержал безопасную дистанцию...а твоё экстренное торможение - вынужденная мера.
Skatīt lietotāja profilu Sūtīt privāto ziņojumu
DVP

IerakstsIerakstīts: 12:18, 30-Nov-2010, Tue    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Thomas rakstīja:
вообще, виноват бмв, что не удержал безопасную дистанцию...а твоё экстренное торможение - вынужденная мера.

nu ja no vienas puses , bet vainaspzinja ar nomac , itka mersis meta pa memajiem ko es varu darit es ar metu memos distance jau bija , protams centraa neituresi entos metrus distanci tad tur sprauksies ieksha visi pec kartas , ljoti ceru ka nekas nebus un nebus tur kkas nofilmets vai pierakstiti mani numuri

PASSATizhi

Pievienojies: 19 Apr 2007
Ieraksti: 12103

IerakstsIerakstīts: 14:53, 30-Nov-2010, Tue    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

redzeeju shodien. cilveeki daunji. bez luksoforiem vairs nemaak braukt Laughing katrs treshais staajas braucot pa galveno celju. Very Happy
Atpakaļ uz sākumu
Skatīt lietotāja profilu Sūtīt privāto ziņojumu Send email
DVP

IerakstsIerakstīts: 14:55, 30-Nov-2010, Tue    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

PASSATizhi rakstīja:
redzeeju shodien. cilveeki daunji. bez luksoforiem vairs nemaak braukt Laughing katrs treshais staajas braucot pa galveno celju. Very Happy

japiekrit bija haos , met pa memajiem kko raustas laist vaii nelaist , bet tas stulbais stroms vel sezh Very Happy noteikti ja jau tgd nav nekas zvanit utt ir viss ok Razz

Евгений

Pievienojies: 12 Dec 2007
Ieraksti: 718

IerakstsIerakstīts: 16:06, 30-Nov-2010, Tue    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

PASSATizhi rakstīja:

А что, пропустить тех, кто едет по второстепенной, это унизительно?
Вот например, вчера на перекрёстке Деглава-Улброкас не работал. Как ты себе представляешь там проехать по второстепенной, если тебя никто не пропускает? (Перекрёсток 4 на 4 полосы).
Atpakaļ uz sākumu
PASSATizhi

Pievienojies: 19 Apr 2007
Ieraksti: 12103

IerakstsIerakstīts: 16:30, 30-Nov-2010, Tue    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

да, если не унизителйно, то тупо точно. на второстепенных в ето время машин кот наплакал, да даже не в етом дело. народ реалйно шарахаетсо, и бёт по тормазам в пол, при виде машины рядом. дистанцыйа в наше вреня никакая, и при торможении в пол, бывает трудно увернутсо Laughing
Atpakaļ uz sākumu
Skatīt lietotāja profilu Sūtīt privāto ziņojumu Send email
Евгений

Pievienojies: 12 Dec 2007
Ieraksti: 718

IerakstsIerakstīts: 16:49, 30-Nov-2010, Tue    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

PASSATizhi rakstīja:
да, если не унизителйно, то тупо точно. на второстепенных в ето время машин кот наплакал, да даже не в етом дело. народ реалйно шарахаетсо, и бёт по тормазам в пол, при виде машины рядом. дистанцыйа в наше вреня никакая, и при торможении в пол, бывает трудно увернутсо Laughing

Я привел в пример перекрёсток, по которому сам ехал. Пробка была на второстепенной дороге.
Соблюдай дистанцию Mr. Green
Atpakaļ uz sākumu
DmitrySh

Pievienojies: 04 Jun 2006
Ieraksti: 6633

IerakstsIerakstīts: 17:39, 30-Nov-2010, Tue    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Автор - не стресуй. Виновата Бемка сама, дистанцию надо держать. Из опыта когда приходится резко тормозить на первой фазе некогда смотреть но когда чую что всё под контролем и процесс торможения всё ещё идет смотрю в заднее зеркало, как там обстановка, есть ли место для задних, если им тяжко а у меня впереди место ещё есть чутка ослабляю тормоза ... пока помогало...
DVP

IerakstsIerakstīts: 19:23, 30-Nov-2010, Tue    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

DmitrySh rakstīja:
Автор - не стресуй. Виновата Бемка сама, дистанцию надо держать. Из опыта когда приходится резко тормозить на первой фазе некогда смотреть но когда чую что всё под контролем и процесс торможения всё ещё идет смотрю в заднее зеркало, как там обстановка, есть ли место для задних, если им тяжко а у меня впереди место ещё есть чутка ослабляю тормоза ... пока помогало...

nu jaa ta tas ir , itka man ar to mersi nobremzejot biju nu krietni kadi 3 metri stabili dzipam mosh pat vairak , bet tas bumers nez uz ko pieversies , zhel abu jo mashinas bija ljoti svaigas kkads jaunaismRange Rovers ja nemaldos un balts treshais bembits

DmitrySh

Pievienojies: 04 Jun 2006
Ieraksti: 6633

IerakstsIerakstīts: 20:27, 30-Nov-2010, Tue    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

DVP rakstīja:

nu jaa ta tas ir , itka man ar to mersi nobremzejot biju nu krietni kadi 3 metri stabili dzipam mosh pat vairak , bet tas bumers nez uz ko pieversies , zhel abu jo mashinas bija ljoti svaigas kkads jaunaismRange Rovers ja nemaldos un balts treshais bembits

Просто человек ты похоже слишком порядочный, что редкость в наши времена Wink

DVP

IerakstsIerakstīts: 21:51, 30-Nov-2010, Tue    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

DmitrySh rakstīja:
DVP rakstīja:

Просто человек ты похоже слишком порядочный, что редкость в наши времена Wink

xex kapec retums ? Razz

uniQ

Pievienojies: 05 May 2009
Ieraksti: 232
Atrašanās vieta: Вентспилс

IerakstsIerakstīts: 14:17, 02-Dec-2010, Thu    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Потому что 90% наверно просто тупо уехали бы и забыли через 5 минут про то, что случилось и ни как не принимали бы вину на свой счёт Wink
Rādīt ierakstus intervālā:   
Ierakstīt jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu    AudiClub [Latvia] Forumu Saturs -> Dzīve All times are GMT + 3 Hours
Lapa 1 no 1

Pāriet uz:  
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā
Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā
Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā
Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā
Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs