Уже который день подряд ни у одного подъезда нашего дома нет ни единого авто. Вчера приезжала Жанна на 5-10мин завезти продукты (я сейчас болею)... за это время успели налепить штраф в 30 лат. Во всех соседних дворах машины как стояли так и стоят. В доме завелась крыса... точнее активизировалась. Вопрос: какого хрена муники штрафуют авто, остановившееся для считай разгрузки во дворе дома у которого участок земли приватизирован? Ясно, что кто-то вызвал... но жителей много, а прав только один... WTF?
Может под "раздачу" не удачно попал В прошлую суботу крестил дочку в Рижском св.Троице-Задвинском Храме, после крещения выходим а у Крёстных да и на других машин по гарчичнику.Согласен машины поставили на повороте но мест свободных в округе не было(кто там проезжал тот поймёт)и машины пришлось ставить там, в итоге 5 горчичников.....Ети "товарищи" знают своё дело kamikaze извени что слегка пофлудил в твоей теме _________________
Audi A4 1.8 5V Turbo Quattro(avant) 2004
В прошлую суботу крестил дочку в Рижском св.Троице-Задвинском Храме, после крещения выходим а у Крёстных да и на других машин по гарчичнику.
Пять с половиной лет обратно крестили там племяша - та же ерунда. Я отбилась - на 5-ке разошлись, а вот братка, отец, заплатил 10-ку штрафа... Там потом знаков понаставили.. Но сам факт - нашли место... Дебилы...
kamikaze, пардон за флуд... _________________ Audi 90, 2.3 - Удачно продана!
Audi 100, С4 2.8E
Хреновый спорт - борьба за жизнь! (с)
"Нефертити?! - Да, я не фертю!" (с)
Pievienojies: 14 Apr 2007 Ieraksti: 231 Atrašanās vieta: RIGA,Purvciems, Skulte
Ierakstīts: 00:08, 27-Nov-2010, Sat Ieraksta virsraksts:
Маруся rakstīja:
SEAMAN rakstīja:
В прошлую суботу крестил дочку в Рижском св.Троице-Задвинском Храме, после крещения выходим а у Крёстных да и на других машин по гарчичнику.
Пять с половиной лет обратно крестили там племяша - та же ерунда. Я отбилась - на 5-ке разошлись, а вот братка, отец, заплатил 10-ку штрафа... Там потом знаков понаставили.. Но сам факт - нашли место... Дебилы...
kamikaze, пардон за флуд...
Насчёт дебилов ты права!Я так понимаю я не первый и к сожалению не последний Видать у них там "хлебное" место.... _________________
Audi A4 1.8 5V Turbo Quattro(avant) 2004
Pievienojies: 30 Mar 2006 Ieraksti: 2405 Atrašanās vieta: Рига, Иманта; Саулкрасты; Елгава
Ierakstīts: 10:06, 27-Nov-2010, Sat Ieraksta virsraksts:
А что в горчичниках написано? Там должна быть причина, типо "на зеленой зоне", "мешает пешеходам", "мешает проезду" и т.д. _________________ AUDI 100 '92 2.3 (AAR) - SOLD, DEADLPG AUDI A6 AVANT quattro '97 2.8 30V (ACK) - SOLDLPG AUDI A3 '03 1.9 TDI (ASZ 131Hp) - STOLEN SEAT LEON Top Sport 4x4 '03 1.9 TDI (ARL 150Hp) - SOLD VW Sharan 4motion '06 2.8 VR6 (AYL) - SOLDLPG SEAT Altea 4 freetrack '12 2.0 TDI (CFHC 140Hp + chip) AUDI A6 quattro ’08 3.2 FSI (AUK) - SOLD AUDI A6 quattro ’11 3.0 TDI (CDYA)
Pievienojies: 30 Mar 2006 Ieraksti: 2405 Atrašanās vieta: Рига, Иманта; Саулкрасты; Елгава
Ierakstīts: 20:50, 27-Nov-2010, Sat Ieraksta virsraksts:
Блин, ну тут засада. Если эти, выложенные плиткой места, считать тротуаром, то все плохо.
ПДД rakstīja:
135. Aizliegts apstāties un stāvēt:
...
135.9. uz ietvēm, izņemot šo noteikumu 131.punktā minētos gadījumus;
ПДД rakstīja:
131. Stāvvietās pie ietves vai, uzbraucot uz ietves, ja stāvvieta apzīmēta ar 532. vai 533.ceļa zīmi un 827., 828., 829., 830., 831. vai 832.papildzīmi, atļauts stāvēt motocikliem, tricikliem, kvadricikliem un vieglajiem automobiļiem bez piekabēm, bet, ja stāvvieta apzīmēta ar 825. vai 826.papildzīmi, - arī vieglajiem automobiļiem ar piekabēm, kā norādīts ar attiecīgo papildzīmi un ceļa apzīmējumiem. Stāvvietās uz ietves transportlīdzekļi jānovieto vienā rindā iespējami tuvu brauktuvei. Uz ietves atļauts stāvēt velosipēdiem, mopēdiem un motocikliem bez blakusvāģa, ja tas netraucē gājēju pārvietošanos.
_________________ AUDI 100 '92 2.3 (AAR) - SOLD, DEADLPG AUDI A6 AVANT quattro '97 2.8 30V (ACK) - SOLDLPG AUDI A3 '03 1.9 TDI (ASZ 131Hp) - STOLEN SEAT LEON Top Sport 4x4 '03 1.9 TDI (ARL 150Hp) - SOLD VW Sharan 4motion '06 2.8 VR6 (AYL) - SOLDLPG SEAT Altea 4 freetrack '12 2.0 TDI (CFHC 140Hp + chip) AUDI A6 quattro ’08 3.2 FSI (AUK) - SOLD AUDI A6 quattro ’11 3.0 TDI (CDYA)
Pievienojies: 10 Jan 2008 Ieraksti: 2553 Atrašanās vieta: Positive Empire
Ierakstīts: 21:50, 27-Nov-2010, Sat Ieraksta virsraksts:
Boris rakstīja:
Блин, ну тут засада. Если эти, выложенные плиткой места, считать тротуаром, то все плохо.
ПДД rakstīja:
135. Aizliegts apstāties un stāvēt:
...
135.9. uz ietvēm, izņemot šo noteikumu 131.punktā minētos gadījumus;
ПДД rakstīja:
131. Stāvvietās pie ietves vai, uzbraucot uz ietves, ja stāvvieta apzīmēta ar 532. vai 533.ceļa zīmi un 827., 828., 829., 830., 831. vai 832.papildzīmi, atļauts stāvēt motocikliem, tricikliem, kvadricikliem un vieglajiem automobiļiem bez piekabēm, bet, ja stāvvieta apzīmēta ar 825. vai 826.papildzīmi, - arī vieglajiem automobiļiem ar piekabēm, kā norādīts ar attiecīgo papildzīmi un ceļa apzīmējumiem. Stāvvietās uz ietves transportlīdzekļi jānovieto vienā rindā iespējami tuvu brauktuvei. Uz ietves atļauts stāvēt velosipēdiem, mopēdiem un motocikliem bez blakusvāģa, ja tas netraucē gājēju pārvietošanos.
а какого фига они на частной территории со своими гарчичниками лезут? Вот PASSATizhi никто не штрафует за то, что он на траве стоит?
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs