U menja tam estj svjazi, diagnost tam suoer, berjot za diagnostiku ne dorogo, no vot toljko zapchasti tam dorogie....
Во-первых они без проблем поставят твои собственные запчасти, которые ты можешь купить где угодно, а во-вторых ты вообще можешь там только диагностироваться, а ремонтироваться где угодно _________________ Audi A6, 3.0 TDi Quattro, 2005 г.
Я свою машину делаю на Артилерияс 69, у Сергея, по АУДИ лучший спец.
Если что могу дать его номер телефона.
Он полный фанат Ауди и прёт в них по полной.
У него S6 avant 2001 года, может слышали о ней, номер LU 5.
Pievienojies: 28 Mar 2007 Ieraksti: 31 Atrašanās vieta: Ogre
Ierakstīts: 15:48, 23-May-2010, Sun Ieraksta virsraksts: meistars
Labdien.
Man noplīsa autiņš (audi A4, 1997), nevaru iedarbināt, nu un jautājums ir par auto meistariem,servisiem. Šobrīd esmu oficiāli normētā darba laikā, tāpēc darba dienu ierastais laiks man neder.
Kāda ir Jūsu pieredze - servisi, kas sestdienās strādā, kādi individuāli meistari, kas darbojas? Esmu no Ogres, varbūt ir kādi varianti.
Faktiski meklēju labu meistaru, pie kura varētu nobāzēties un griezties sakarā ar auto, kurš varētu varbūt kādreiz aizvilkt auto uz darbnīcu... Vārdu sakot ir labi, ja ir viens meistars, kas ar tavu auto ņemas, un ar kuru būtu iespējams sarunāt visādus elastīgus variantus! Paldies. Ceru, ka būs kāds noderīgs padoms!
Labdien.
Man noplīsa autiņš (audi A4, 1997), nevaru iedarbināt, nu un jautājums ir par auto meistariem,servisiem. Šobrīd esmu oficiāli normētā darba laikā, tāpēc darba dienu ierastais laiks man neder.
Kāda ir Jūsu pieredze - servisi, kas sestdienās strādā, kādi individuāli meistari, kas darbojas? Esmu no Ogres, varbūt ir kādi varianti.
Faktiski meklēju labu meistaru, pie kura varētu nobāzēties un griezties sakarā ar auto, kurš varētu varbūt kādreiz aizvilkt auto uz darbnīcu... Vārdu sakot ir labi, ja ir viens meistars, kas ar tavu auto ņemas, un ar kuru būtu iespējams sarunāt visādus elastīgus variantus! Paldies. Ceru, ka būs kāds noderīgs padoms!
Так зделай диогностику VAG COM, если авто совсем незаводиться нато должны быть сорьёзные причины, и диагностика должна выявить, а потом решай где это делать. Провод для диогностики Ауди помоему уже есть даже у каждого второго обывателя неговоря о сервисах. Я думая в Огре точно у когото есть. _________________ typ85 1.8T AEB 240zs 340nm. Была. Теперь Ауди 100 Авант 2.2Т http://oxpavto.com
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā You can attach files in this forum You can download files in this forum
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs