AudiClub [Latvia]

START.LV
Top.LV
PULS.LV Professional statistical system

AudiClub [Latvia]
Meklēt    Reģistrēties   Ieiet 

Vēlos iegādāties B6 2.5tdi quattro, kādas atsauksmes?
Lapa 1 no 1

Ierakstīt jaunu tēmu   Šī tēma ir slēgta. Tu nevari labot ierakstus vai atbildēt uz tiem    AudiClub [Latvia] Forumu Saturs -> Atsauksmes par ...
Skatīt iepriekšējo tēmu :: Skatīt nākošo tēmu  
Autors Ziņojums
carbon

Pievienojies: 27 Feb 2010
Ieraksti: 1

IerakstsIerakstīts: 12:28, 27-Feb-2010, Sat    Ieraksta virsraksts: Vēlos iegādāties B6 2.5tdi quattro, kādas atsauksmes? Atbildēt citējot

Vēlos iegādāties B6 2.5tdi quattro. Gribētu dzirdēt atsauksmes par motoru, tā patēriņu un vispār par modeli kā tādu.
Atpakaļ uz sākumu
Skatīt lietotāja profilu Sūtīt privāto ziņojumu
kaspiks

Pievienojies: 27 Feb 2010
Ieraksti: 1

IerakstsIerakstīts: 20:22, 27-Feb-2010, Sat    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

patēriņš pilsēta līdz 13l, ārpus ap 7l, tas ir b6 quatto, automāts. Visumā ļoti labs aparāts. Prasīgs apkopēs. Visam sīki jāseko līdz.
Atpakaļ uz sākumu
vairis

Pievienojies: 12 Jul 2005
Ieraksti: 5010
Atrašanās vieta: quattro team, uk

IerakstsIerakstīts: 17:55, 28-Feb-2010, Sun    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

imma shine rakstīja:
Двигатель V6 отвратный. отказался от покупки ауди только из-за него. Очень дорогие ремонты

Cik bieži tad tu remonēji to dzinēju?
Ja sanāk ieberziens, tad kādas 1.5K ls un brauc kādu laiku Mr. Green

Pievienojies: 21 Jan 2008
Ieraksti: 539
Atrašanās vieta: Rīga-Ziepniekkalns,Kadaga,Stende

IerakstsIerakstīts: 20:08, 28-Feb-2010, Sun    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

labā 1.9 TDI Quattro
Atpakaļ uz sākumu
Skatīt lietotāja profilu Sūtīt privāto ziņojumu Send email
DmitrySh

Pievienojies: 04 Jun 2006
Ieraksti: 6633
Atrašanās vieta: Riga

IerakstsIerakstīts: 21:01, 28-Feb-2010, Sun    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

imma, Rolis у вас машины то есть? icon_stol icon_fool
DmitrySh

IerakstsIerakstīts: 21:13, 28-Feb-2010, Sun    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Rolis rakstīja:
DmitrySh noteikti uzskata ka ja cilvēkam nav auto tad neko cilvēks nesaprot no tā.

А ты думаешь что если вас безлошадных собрать вместе, то вы напокупаете самые надежные и лучшие машины?
Ты к хирургу пойдешь который ни разу то и скальпель в руках не держал, но прочитал много книг?

Rolis

Pievienojies: 21 Jan 2008
Ieraksti: 539
Atrašanās vieta: Rīga-Ziepniekkalns,Kadaga,Stende

IerakstsIerakstīts: 21:17, 28-Feb-2010, Sun    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

es tikai izteicu viedokli savu a mani ten uzreiz kā suni aprej. tev pasam ar kadreiz nebija auto un tev bija savi viedokļi.es jau viņus neapstridu kādi viņi tev ir. es vnk esmu auto iegades procesā.
Atpakaļ uz sākumu
DmitrySh

IerakstsIerakstīts: 21:33, 28-Feb-2010, Sun    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Rolis rakstīja:
es tikai izteicu viedokli savu a mani ten uzreiz kā suni aprej. tev pasam ar kadreiz nebija auto un tev bija savi viedokļi.es jau viņus neapstridu kādi viņi tev ir. es vnk esmu auto iegades procesā.

Своим непроверенным на практике мнением ты провоцируешь людей к покупке возможно не правильного вырианта.... ты так не думаешь? А потом ты будешь чела успокаивать мол ну извини яж не знал что это такое г оказалось, я просто посоветовал....

Reltig

Pievienojies: 24 May 2007
Ieraksti: 4727
Atrašanās vieta: Рига

IerakstsIerakstīts: 21:54, 28-Feb-2010, Sun    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Интересно,а кто из здесь писавших сам ремонтировал машину что бы заявлять о том какие движки плохие или хорошие?Наверное те кто ездят на них а все ремонты производят в мастерских а потом авторитетно разьясняют всем что да как? Все движки делятся на 2 категории,в первой тебе повезло,во второй тебе не повезло.
дабы оными херъ не наяривать!"
Atpakaļ uz sākumu
Soldier

Pievienojies: 01 Oct 2007
Ieraksti: 4301

IerakstsIerakstīts: 22:10, 28-Feb-2010, Sun    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Что то достали меня новые темы про ве образник дизельный.Поск по форуму в помощь!!!!
Atpakaļ uz sākumu
Rādīt ierakstus intervālā:   
Ierakstīt jaunu tēmu   Šī tēma ir slēgta. Tu nevari labot ierakstus vai atbildēt uz tiem    AudiClub [Latvia] Forumu Saturs -> Atsauksmes par ... All times are GMT + 3 Hours
Lapa 1 no 1

Pāriet uz:  
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā
Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā
Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā
Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā
Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā
You can attach files in this forum
You can download files in this forum

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs