Диана Вы хотите сказать,что все !!женские!! вопросы можно отнести только в такой раздел как "ДЛЯ ЧАЙНИКОВ" ???? Rolling Eyes Это как то не множко оскорбительно.
Nē. Manuprāt, šeit ir pārpratums.
1) Par saturu.
Es gribēju pateikt un saku, ka:
a) auto jomā iesācēja "dumjie jautājumi" abiem dzimumiem dramatiski neatšķirās;
respektīvi, vienlīdz šķietami naivu jautājumu var uzdot gan vīrietis, gan sieviete.
Tieši tādēļ es piedāvāju, ka:
b) varbūt ir lietderīgi izveidot kopīgu (es ar to domāju - abiem dzimumiem kopīgu) sadaļu Iesācējiem / Для чайников ?
2) Par formu.
Ja kādam/ai termins Для чайников izraisa nelabas asociācijas, tad ir visas iespējas atrast neitrālāku sadaļas nosaukumu, piemēram "zaļknābjiem / для новичкoв".
Kādi tautai ierosinājumi?
Liriska atkāpe:
Tikpat labi jau kāds vīrietis forumā būtu varējis ņemt ļaunā manu ierosinājumu izveidot sadaļu "Iesācējiem/Для чайников" abiem dzimumiem, un teikt - KĀ? Kā vispār jelkāds varēja iedomāties , ka mēs, vīrieši, visi nepiedzimstam ar gatavām zināšanām par motoru uzbūvi?!
Tak vismaz pagaidām gan neviens vīr.dzim. pārstāvis vēl nav apvainojies;), drīzāk otrādi - Vairis .. _________________ If it can't be expressed in figures, it is not science, it is opinion.
[quote="CatsCat"
Liriska atkāpe:
Tikpat labi jau kāds vīrietis forumā būtu varējis ņemt ļaunā manu ierosinājumu izveidot sadaļu "Iesācējiem/Для чайников" abiem dzimumiem, un teikt - KĀ? Kā vispār jelkāds varēja iedomāties , ka mēs, vīrieši, visi nepiedzimstam ar gatavām zināšanām par motoru uzbūvi?!
Tak vismaz pagaidām gan neviens vīr.dzim. pārstāvis vēl nav apvainojies;), drīzāk otrādi - Vairis ..[/quote]
, Nu, pastaasti, kur bija kaads mans teikums, kur es it kaa buutu apvainojies.... _________________
"Liriska atkāpe:
Tikpat labi jau kāds vīrietis forumā būtu varējis ņemt ļaunā manu ierosinājumu izveidot sadaļu "Iesācējiem/Для чайников" abiem dzimumiem, un teikt - KĀ? Kā vispār jelkāds varēja iedomāties 002 , ka mēs, vīrieši, visi nepiedzimstam ar gatavām zināšanām par motoru uzbūvi?!
Tak vismaz pagaidām gan neviens vīr.dzim. pārstāvis vēl nav apvainojies;), drīzāk otrādi - Vairis ..[/quote]
HiHiHiiii , Nu, pastaasti, kur bija kaads mans teikums, kur es it kaa buutu apvainojies...."
Es taču nerakstu, ka Tu it kā esi apvainojies.
Es rakstu, ka kāds varbut būtu varējis apvainoties (pieņēmuma līmenī), bet neviens, vismaz pagaidām, nav apvainojies, bet tieši otrādi (t.i. - ne tikai neapvainojies par priekšlikumu, bet arī atbalstījis) - kā piemēram, Vairis.
Vai tagad var saprast manu domu ? _________________ If it can't be expressed in figures, it is not science, it is opinion.
"Liriska atkāpe:
Tikpat labi jau kāds vīrietis forumā būtu varējis ņemt ļaunā manu ierosinājumu izveidot sadaļu "Iesācējiem/Для чайников" abiem dzimumiem, un teikt - KĀ? Kā vispār jelkāds varēja iedomāties 002 , ka mēs, vīrieši, visi nepiedzimstam ar gatavām zināšanām par motoru uzbūvi?!
Tak vismaz pagaidām gan neviens vīr.dzim. pārstāvis vēl nav apvainojies;), drīzāk otrādi - Vairis ..
HiHiHiiii , Nu, pastaasti, kur bija kaads mans teikums, kur es it kaa buutu apvainojies...."
Es rakstu, ka kāds varbut būtu varējis apvainoties (pieņēmuma līmenī), bet neviens, vismaz pagaidām, nav apvainojies, bet tieši otrādi (t.i. - ne tikai neapvainojies par priekšlikumu, bet arī atbalstījis) - kā piemēram, Vairis.
"Liriska atkāpe:
Tak vismaz pagaidām gan neviens vīr.dzim. pārstāvis vēl nav apvainojies;), drīzāk otrādi - Vairis ..
Citāts:
Vai tagad var saprast manu domu ?
, sorry, vajag uzmaniigaak !
Viss štokos, katram var gadīties pārprast _________________ If it can't be expressed in figures, it is not science, it is opinion.
Учитывая название треда, я б счас срифмовал... По гусарски... _________________ Люблю когда телевизор громкий, пиво холодное, а гомосексуалисты горят в аду
Учитывая название треда, я б счас срифмовал... По гусарски... _________________ Люблю когда телевизор громкий, пиво холодное, а гомосексуалисты горят в аду
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā You can attach files in this forum You can download files in this forum
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs