AudiClub [Latvia]

START.LV
Top.LV
PULS.LV Professional statistical system

AudiClub [Latvia]
Meklēt    Reģistrēties   Ieiet 

УРОДЫ!!!
Lapa 44 no 63
Uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 61, 62, 63  Nākošais  
Ierakstīt jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu    AudiClub [Latvia] Forumu Saturs -> OFF-Topic
Skatīt iepriekšējo tēmu :: Skatīt nākošo tēmu  
Autors Ziņojums
Nikolas

Pievienojies: 17 Sep 2007
Ieraksti: 635
Atrašanās vieta: рига - плявниеки - пурвциемс

IerakstsIerakstīts: 18:03, 15-Dec-2009, Tue    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Tor rakstīja:
да и архив бы посмотрели ))) я тоже давно мечтал видеть это фиерический ролик!
камеро коенчно это жесть, снимать каждого дурака на дороге надо ли? фобия ))) что ли

не совсем фобия...однозначно полезная штуковина smile_green smile_green

Skatīt lietotāja profilu Sūtīt privāto ziņojumu Send email
Civic5D

Pievienojies: 12 Jan 2009
Ieraksti: 19

IerakstsIerakstīts: 18:07, 15-Dec-2009, Tue    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

lexon rakstīja:
И не говори... в очень многих случаях помогает!

204Ls со страховой смог получить только благодаря этому видео:
http://www.youtube.com/watch?v=dVPXzSQc1bU

Во многих случаях достаточно просто посигналить, что бы не было аварии. Но тут похоже проучить Х5 было важнее, не смотря на гимор со страховщиками.
Atpakaļ uz sākumu
Skatīt lietotāja profilu Sūtīt privāto ziņojumu
Nikolas

IerakstsIerakstīts: 18:12, 15-Dec-2009, Tue    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Civic5D rakstīja:
Во многих случаях достаточно просто посигналить, что бы не было аварии. Но тут похоже проучить Х5 было важнее, не смотря на гимор со страховщиками.

при чем тут посигналить? когда человеку насрать на все и он едет как хочет. smile_acrazy

Civic5D

IerakstsIerakstīts: 18:40, 15-Dec-2009, Tue    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Nikolas rakstīja:
при чем тут посигналить? когда человеку насрать на все и он едет как хочет. smile_acrazy

При том что большинство аварий можно исбежать при парильном действии обоих водителей. Я и не говорю что Х5 нормально едет, просто он вряд ли стал бы бортоваться, зная что ему в борт уже пристроились. Будь на месте Х5 фура так же тихо бы крался? Twisted Evil
Сам в такой же ситуации сигналил: Мерс дернулся обратно и извинился аварийкой - не видел. БМВ пытался банально выдавить за что сам был отправлен тормозить в островок - борзой. Третий раз чудом успел оттормозить, не смотря на сигнал, чмо продолжало перестраиваться в меня (скорость больше 70 была) - бухарик/нарик. Но это все обошлось без потерь времени и гимора со страховщиками.
Atpakaļ uz sākumu
Nikolas

IerakstsIerakstīts: 18:42, 15-Dec-2009, Tue    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Civic5D rakstīja:
При том что большинство аварий можно исбежать при парильном действии обоих водителей. Я и не говорю что Х5 нормально едет, просто он вряд ли стал бы бортоваться, зная что ему в борт уже пристроились. Будь на месте Х5 фура так же тихо бы крался? Twisted Evil
Сам в такой же ситуации сигналил: Мерс дернулся обратно и извинился аварийкой - не видел. БМВ пытался банально выдавить за что сам был отправлен тормозить в островок - борзой. Третий раз чудом успел оттормозить, не смотря на сигнал, чмо продолжало перестраиваться в меня (скорость больше 70 была) - бухарик/нарик. Но это все обошлось без потерь времени и гимора со страховщиками.

че ты прицепился к эксиденту с Х5. сам написал при правильном действии ОБОИХ водителей. smile_green

lexon

Pievienojies: 12 Apr 2008
Ieraksti: 1238
Atrašanās vieta: Рига-Плявниеки

IerakstsIerakstīts: 18:43, 15-Dec-2009, Tue    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Civic5D rakstīja:

каждому своё, никто не заставляет пихать камеру в свою машину, пдд не обязывают
P.S. и пох кто был бы на месте х5

Audi90

Pievienojies: 13 Nov 2007
Ieraksti: 2545
Atrašanās vieta: Riga-Zolik

IerakstsIerakstīts: 18:57, 15-Dec-2009, Tue    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

lexon rakstīja:
каждому своё, никто не заставляет пихать камеру в свою машину, пдд не обязывают
P.S. и пох кто был бы на месте х5

Конечно ПОХ.. когда машину не жалко,или она тебе только для того что бы страховщиков поиметь,у меня знакомый на "сигаре" 14 раз в ДТП страховку в свою пользу брал,теперь уже три года на на трех годовалом Chrysler Town & Country ездит и ни одного ДТП больше нет.
А Стаханчик вообще отдельная тема,пока там ремонт да и без ремонта ,там машину подставлять можно при каждом въезде на круг.Сам иногда теряюсь куда надо ехать.

lexon

IerakstsIerakstīts: 19:01, 15-Dec-2009, Tue    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

машина у меня была не для страховщиков
kamikaze

Pievienojies: 10 Jan 2008
Ieraksti: 2553
Atrašanās vieta: Positive Empire

IerakstsIerakstīts: 19:12, 15-Dec-2009, Tue    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

lexon rakstīja:
И не говори... в очень многих случаях помогает!

204Ls со страховой смог получить только благодаря этому видео:
http://www.youtube.com/watch?v=dVPXzSQc1bU

судя по видео там было явно не 30 км/ч. будто бы сам ломился в тески Rolling Eyes
Atpakaļ uz sākumu
Skatīt lietotāja profilu Sūtīt privāto ziņojumu Send email Apmeklēt autora mājas lapu
lexon

IerakstsIerakstīts: 19:13, 15-Dec-2009, Tue    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

kamikaze rakstīja:
судя по видео там было явно не 30 км/ч. будто бы сам ломился в тески Rolling Eyes

так и есть

Civic5D

IerakstsIerakstīts: 19:19, 15-Dec-2009, Tue    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

lexon rakstīja:
kamikaze rakstīja:

так и есть

Так это и называется подставой, с той лишь разницой что Х5 безкультурно ехал. В чем цель то так подставлять свою машину?
Atpakaļ uz sākumu
lexon

IerakstsIerakstīts: 19:23, 15-Dec-2009, Tue    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Civic5D rakstīja:
Так это и называется подставой, с той лишь разницой что Х5 безкультурно ехал. В чем цель то так подставлять свою машину?

разбить хотел машину вдребезги, сам в больничку попасть, бумер с дороги скинуть, но что-то не срослось

SiR-M
Site Admin

Pievienojies: 10 Dec 2004
Ieraksti: 8320
Atrašanās vieta: quattro team

IerakstsIerakstīts: 19:39, 15-Dec-2009, Tue    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Просто не все шугаются иксов и фур. Они ведь такие же участники движения как все. Значит как и все: зеркало-сигнал-манёвр. Twisted Evil

C4 Avant quattro AAH LPG // SABi SDS
Atpakaļ uz sākumu
Skatīt lietotāja profilu Sūtīt privāto ziņojumu Apmeklēt autora mājas lapu
Civic5D

IerakstsIerakstīts: 19:53, 15-Dec-2009, Tue    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

lexon rakstīja:
Civic5D rakstīja:

разбить хотел машину вдребезги, сам в больничку попасть, бумер с дороги скинуть, но что-то не срослось

Жаль что не срослось, на какое-то время на дорогах могло стать чуточку спокойней.
Atpakaļ uz sākumu
lexon

IerakstsIerakstīts: 19:57, 15-Dec-2009, Tue    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

да, увы, придётся тебе шугаться всю оставшуюся
Rādīt ierakstus intervālā:   
Ierakstīt jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu    AudiClub [Latvia] Forumu Saturs -> OFF-Topic All times are GMT + 3 Hours
Uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 61, 62, 63  Nākošais
Lapa 44 no 63

Pāriet uz:  
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā
Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā
Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā
Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā
Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā
You can attach files in this forum
You can download files in this forum

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs