Piebrauc pie Andra ( tas kurš ar S2 Avant brauc), tev uztaisīs karteta ventilāciju, viņam ir tāda, būs ievērojami lētāk nekā sūtīt, es skatījos kautkādā uk saitā, bet par dārgu priekš sūda bunduļa. Piebrauc pirmdien, un sarunāsi.
Vispār tev vajag uztaisīt listīti, kas vajadzīgs līdz ar to, no sākuma to visu nopērc, un tad jau tikai domā kur un kad mainīt. _________________
Vispār tev vajag uztaisīt listīti, kas vajadzīgs līdz ar to, no sākuma to visu nopērc, un tad jau tikai domā kur un kad mainīt.
Nu tāda doma arī ir, vispirms visu sapirkt un tad štukot kur un kā- tāpēc arī uzmācos ar muļķīgiem jautājumiem.
P.S. Rādīja man Andris kā šim ir uztaisīts, IMHO ir OK uztaisīts... no importijas pasūtīt jau vienmēr var, vienkārši biju domājis ka kādam ir uz vietas jau gatavs. _________________ S2 avant + MTM ECU + pāris skrūvītes no RS2
Vispār tev vajag uztaisīt listīti, kas vajadzīgs līdz ar to, no sākuma to visu nopērc, un tad jau tikai domā kur un kad mainīt.
Nu tāda doma arī ir, vispirms visu sapirkt un tad štukot kur un kā- tāpēc arī uzmācos ar muļķīgiem jautājumiem.
P.S. Rādīja man Andris kā šim ir uztaisīts, IMHO ir OK uztaisīts... no importijas pasūtīt jau vienmēr var, vienkārši biju domājis ka kādam ir uz vietas jau gatavs.
Uz vietas ir tiem, kuri sev taisa. _________________
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā You can attach files in this forum You can download files in this forum
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs