AudiClub [Latvia]

START.LV
Top.LV
PULS.LV Professional statistical system

AudiClub [Latvia]
Meklēt    Reģistrēties   Ieiet 

BAN (KASKO) (уроды)
Lapa 3 no 3
Uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  
Ierakstīt jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu    AudiClub [Latvia] Forumu Saturs -> Atsauksmes par ...
Skatīt iepriekšējo tēmu :: Skatīt nākošo tēmu  
Autors Ziņojums
Andris_A6

Pievienojies: 25 Jan 2008
Ieraksti: 11

IerakstsIerakstīts: 12:19, 25-Aug-2008, Mon    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Andryha rakstīja:
555 латов на год.11000 евро.самориск 85 латов.
Балтикумс.

smile_gugu Балтикумс
Atpakaļ uz sākumu
Skatīt lietotāja profilu Sūtīt privāto ziņojumu
Muxa

Pievienojies: 23 Mar 2007
Ieraksti: 4976
Atrašanās vieta: Riga / Zolitude

IerakstsIerakstīts: 12:23, 25-Aug-2008, Mon    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Andris_A6 rakstīja:
Andryha rakstīja:
555 латов на год.11000 евро.самориск 85 латов.
Балтикумс.

smile_gugu Балтикумс

+1 Mr. Green
В принципе если в балтикумсе страхуешься то могу тебя сам застраховать. 300лс без самориска, результат по выплатам будет одинаковый = 0 Smile

Patrisa

Pievienojies: 16 Dec 2005
Ieraksti: 71
Atrašanās vieta: Rīga

IerakstsIerakstīts: 16:20, 25-Aug-2008, Mon    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

vulgar rakstīja:
у меня так и было...Каско дали, поставил какие-то записульке и усё там...
а когда стырили машину, оказалось что страховка бы и не прокатила - сигналки нет и т.д и т.п.

Поэтому надо ко мне приезжать! Cool Если не нравится БТА, то проконсультирую, что лучше выбрать Smile Или хотя-бы подскажу, на что больше обращать внимание при подписании договора! Это же такая кухня....!

Resnais

Pievienojies: 08 Jun 2008
Ieraksti: 1

IerakstsIerakstīts: 00:57, 22-Nov-2008, Sat    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Man ir bijušas BAN un ergo KASKO apdrošināšanas polises. Ar BAN vienmēr viss bijis kārtībā, pat octa lietas laidu caur turieni, lai ar tiem OCTA mērkaķiem paši tiek galā.
Ar ergo ir bijusi viena lieta. Pašu polisi kārtoju caur apdrošināšanas brokeriem Ulmaņa 2. Tie tur lika dirsu uz rajonu, ka viss super, viņiem tikai labāki kasko piedāvājumi, kreisos nepiedāvā lai nebūtu kasjaki.
Pēc laika kasko gadījums(kapotam laka noleca, radiatora restē kaut kāds caurums uzpeldēja), es ergo saku ka vajag pie dīlera, viņi piekrita, tāpat detaļas manējam tik pie oficiala dīlera varot dabūt. Pēc tam dīleris sauc remontēties un pasaka, ka jāpiemaksā. Ergo maksā 25ls/h, dīlerim price 35ls/h. Nu, protams man jaunums, pirmo reizi dzirdu, samaksāju, bet kad pēc 2 nedēļām saņēmu vēstuli no ergo, ka viņi esot visu super samaksājuši servisam, man visam jābūt kārtībā. Nu viņus pār žogu Smile Kasko polise 2,4euro maksāja, viņi varoņi jūtas, ka mani uz 50ls uzmeta. Smile
Atpakaļ uz sākumu
parampampam

Pievienojies: 04 Jul 2008
Ieraksti: 732
Atrašanās vieta: Рига

IerakstsIerakstīts: 12:40, 23-Nov-2008, Sun    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Имхо, все эти страховки - херня! Что ты за страховку платишь, что ремонт сам оплачиваешь - одни и те же деньги. Всё равно после оплаты страхового случая такую цену заломят за полис, что в итоге всё выплатишь им обратно. Я считаю, сам попал - сам заплатил, это дисциплинирует.
Atpakaļ uz sākumu
PASSATizhi

Pievienojies: 19 Apr 2007
Ieraksti: 12103

IerakstsIerakstīts: 12:44, 23-Nov-2008, Sun    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

парампампам rakstīja:
Имхо, все эти страховки - херня! Что ты за страховку платишь, что ремонт сам оплачиваешь - одни и те же деньги. Всё равно после оплаты страхового случая такую цену заломят за полис, что в итоге всё выплатишь им обратно. Я считаю, сам попал - сам заплатил, это дисциплинирует.
когда попадёш на задный бампер и фонари S8 D3 полюбиш страховку Mr. Green
Atpakaļ uz sākumu
Skatīt lietotāja profilu Sūtīt privāto ziņojumu Send email
Sasodiits

Pievienojies: 28 Aug 2007
Ieraksti: 3327

IerakstsIerakstīts: 15:01, 23-Nov-2008, Sun    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

парампампам rakstīja:

Глупости реалный пример я!! 3 раза по каске в один год и серавно 620 Лс на год Mr. Green

Круглосуточный шиномонтаж, Б/У резина, моб. 27060812
Atpakaļ uz sākumu
Skatīt lietotāja profilu Sūtīt privāto ziņojumu Send email
kamikaze

Pievienojies: 10 Jan 2008
Ieraksti: 2553
Atrašanās vieta: Positive Empire

IerakstsIerakstīts: 02:27, 24-Nov-2008, Mon    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Sasodiits rakstīja:
парампампам rakstīja:

Глупости реалный пример я!! 3 раза по каске в один год и серавно 620 Лс на год Mr. Green

только цена авто падает... выходит выплата столько же, а на деле - больше. Smile
Atpakaļ uz sākumu
Skatīt lietotāja profilu Sūtīt privāto ziņojumu Send email Apmeklēt autora mājas lapu
marselina2

Pievienojies: 27 Nov 2006
Ieraksti: 118

IerakstsIerakstīts: 23:15, 24-Nov-2008, Mon    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

PASSATizhi rakstīja:
парампампам rakstīja:
полюбит еще больше, если уволокут родимую.
Atpakaļ uz sākumu
parampampam

IerakstsIerakstīts: 23:21, 24-Nov-2008, Mon    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

marselina2 rakstīja:
PASSATizhi rakstīja:
парампампам rakstīja:

Так и хочется иногда некоторым молодым комрадам по язычку да паяльничком, паяльничком Mr. Green

P.S. Кстати вариант угона я никогда даже не рассматривал, во-первых не та машина, а во вторых от дотошного немца (первого хозяина) осталось в наследство целое море всяких секьюрных прибамбасов - секретки, иммобилайзеры, сигналка ессесна...
Atpakaļ uz sākumu
marselina2

Pievienojies: 27 Nov 2006
Ieraksti: 118

IerakstsIerakstīts: 23:25, 24-Nov-2008, Mon    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

parampampam rakstīja:
marselina2 rakstīja:
PASSATizhi rakstīja:
парампампам rakstīja:

Так и хочется иногда некоторым молодым комрадам по язычку да паяльничком, паяльничком Mr. Green

P.S. Кстати вариант угона я никогда даже не рассматривал, во-первых не та машина, а во вторых от дотошного немца (первого хозяина) осталось в наследство целое море всяких секьюрных прибамбасов - секретки, иммобилайзеры, сигналка ессесна...
или же все-таки от воцерковленной немецкой бабушки?
Atpakaļ uz sākumu
parampampam

IerakstsIerakstīts: 23:28, 24-Nov-2008, Mon    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

Давайте не будем гадать на кофейной гуще, товарищ девушка.
Пойдите, лучше, страховку купите Mr. Green да побольше...
Atpakaļ uz sākumu
Romantik

Pievienojies: 07 Oct 2008
Ieraksti: 1086
Atrašanās vieta: Латвия,Даугавпилс

IerakstsIerakstīts: 00:33, 25-Nov-2008, Tue    Ieraksta virsraksts: Atbildēt citējot

У меня на 5000 лат оценка,Каско 520 в год,контора ВТА !! Самориск 70 лат,разговор был такой,если вам не было бы 25 лет,максиму что они могут накрутить 25 процентов сверху,от основной суммы !!

Что то там не чисто,в суд подавай на них !! Very Happy Very Happy Very Happy

Rādīt ierakstus intervālā:   
Ierakstīt jaunu tēmu   Atbildēt uz tēmu    AudiClub [Latvia] Forumu Saturs -> Atsauksmes par ... All times are GMT + 3 Hours
Uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3
Lapa 3 no 3

Pāriet uz:  
Tu nevari ierakstīt jaunu tēmu šajā forumā
Tu nevari atbildēt uz tēmām šajā forumā
Tu nevari labot savus ierakstus šajā forumā
Tu nevari dzēst savus ierakstus šajā forumā
Tu nevari piedalīties balsošanā šajā forumā
You can attach files in this forum
You can download files in this forum

All logos and trademarks in this site are property of their respective owner
2002-2007 (C) Latvijas Audi Klubs